ΣΤΙΛ

Το 90s trend που επιστρέφει και θα φορεθεί από κάθε ενημερωμένο fashion girl


Μάρθα Κουμπάνη

24 Απριλίου 2022

Το 90s trend που επιστρέφει και θα φορεθεί από κάθε ενημερωμένο fashion girl
Οι σχεδιαστές μόδας έχουν ξεφύγει από τη βελούδινη εκδοχή του 2016 και τώρα χρησιμοποιούν τολμηρά μέταλλα, πέρλες και διακοσμητικά για να δημιουργήσουν τσόκερ που είναι πραγματικά κομψά

Πέρασα ολόκληρο τον Φεβρουάριο με τα μάτια μου κολλημένα στις επιδείξεις μόδας για να μάθω ποιες τάσεις θα έπρεπε να περιμένω ότι θα απογειωθούν τους μήνες που ακολουθούσαν. Καθώς έβλεπα τα μοντέλα να κατεβαίνουν στην πασαρέλα αυτή τη σεζόν, υπήρχε ένα κοινό θέμα που δεν είχα δει εδώ και καιρό και ένιωθα ότι είχε μια συντριπτική παρουσία. Ο λόγος για το choker.

Jenny.Gr

Γύρω στο 2016, θυμάμαι ότι η μόδα της δεκαετίας του '90 ήταν στο αποκορύφωμά της, και όλες είχαν ένα βελούδινο μαύρο choker στο λαιμό τους. Στη συνέχεια, η τάση εξαφανίστηκε για λίγο, αλλά επέστρεψε και είναι καλύτερη από ποτέ το 2022. Οι σχεδιαστές μόδας έχουν ξεφύγει από τη βελούδινη εκδοχή του 2016 και τώρα χρησιμοποιούν τολμηρά μέταλλα, πέρλες και διακοσμητικά για να δημιουργήσουν τσόκερ που είναι πραγματικά κομψά και εντυπωσιακά.

Jenny.Gr

Το choker necklace έρχεται ως μια μικρή υπενθύμισης ότι μερικές φορές αρκούν ελάχιστα ευρώ για να αναβαθμίσουν ένα look (και φυσικά να το δώσουν το πολυπόθυτο Υ2Κ εφέ).

Jenny.Gr

Choker trend

@DUALIPA

Choker trend

@SOLENEOJ

Choker trend

@MARIA_BERNAD

@WEWOREWHAT

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS