ΣΤΙΛ

Πώς να φορέσετε το tube top trend με στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

25 Απριλίου 2022

Πώς να φορέσετε το tube top trend με στιλ
Ετοιμαστείτε να δείξετε τους ώμους αυτό το καλοκαίρι και δείτε πώς οι αγαπημένες μας διασημότητες και Influencers το φορούν τώρα

Σύμφωνα με τα χαμηλοκάβαλα τζιν, τις Juicy tracksuits και τις μίνι φούστες, το στυλ Y2K βρίσκεται στο ζενίθ, από τις πασαρέλες μέχρι τo feed σας στο Instagram. Όμως, ενώ τα μικροσκοπικά tube tops έγιναν δημοφιλή στις αρχές της δεκαετίας του '00, έχουν μια πλούσια ιστορία συνυφασμένη με την εποχή της ντίσκο.

Jenny.Gr

Το στιλ μπήκε για πρώτη φορά στις ντουλάπες τη δεκαετία του '70, όταν ο νεαρός Ισραηλινός σχεδιαστής Elie Tahari ανακάλυψε τη σιλουέτα κατά τύχη και προκάλεσε αίσθηση. Τα μπλουζάκια έγιναν στην συνέχεια basic item και παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια της ντίσκο εποχής του Saturday Night Fever. Aπο τότε επιστρέφουν κάθε τόσο ανάμεσα στα trends. To μικρό tube top που καλύπτει μόνο το στήθος αγαπηθηκε τόσο από την Britney Spears όσο και την Carrie Bradshaw, έγινε must για κάθε βραδινή έξοδο στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 χάρη στον συγκρατημένο αισθησιασμό και την άνεση τους. Ετοιμαστείτε να δείξετε τους ώμους αυτό το καλοκαίρι και δείτε πώς οι αγαπημένες μας διασημότητες και Influencers το φορούν τώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS