ΣΤΙΛ

Aυτό είναι το στιλ τζιν που αποθεώνουν τώρα οι Γαλλίδες (και κάτι ξέρουν)


Μάρθα Κουμπάνη

26 Απριλίου 2022

Aυτό είναι το στιλ τζιν που αποθεώνουν τώρα οι Γαλλίδες (και κάτι ξέρουν)
Aυτό είναι το στιλ τζιν που φορούν τώρα οι Γαλλίδες

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε ότι ισχύει για τις Γαλλίδες και τη μόδα, είναι ότι τους αρέσει να διατηρούν μια ανεπιτήδευτη γκαρνταρόμπα. Τα βασικά κομμάτια που έχουν περιλαμβάνουν ένα τέλειο λευκό πουκάμισο, ένα καλοραμμένο μαύρο blazer και κλασικές μαύρες γόβες. Αγαπούν επίσης τα τζιν τους.

Αλλά δεν μιλάμε για κανένα παλιό στιλ τζιν.

Σύμφωνα με στοιχεία της Lyst, της παγκόσμιας πλατφόρμας αναζήτησης μόδας, τα ψηλόμεσα φαρδιά τζιν είναι το στιλ που οι Γαλλίδες —ιδιαίτερα οι Παριζιάνες— δεν χορταίνουν αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, οι αναζητήσεις για αυτά τα τζιν αυξάνονται κατά 68% από έτος σε έτος. Και η πιο δημοφιλής μάρκα από όλες; Jacquemus, φυσικά.

Υπάρχει ένας λόγος που αυτή η σιλουέτα είναι τόσο δημοφιλής: Είναι κολακευτική για όλες. Η ψηλή μέση ορίζει την σιλουέτα μέσης και το φαρδύ κόψιμο θα εξισορροπήσει τους γοφούς και θα επιμηκύνει τα πόδια. Είστε έτοιμες να δείτε πώς φορούν αυτό το στυλ μερικές από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες;

High rise wide-leg jeans trend: jeanne damas

PHOTO:

@JEANNEDAMAS

High rise wide-leg jeans trend: sabina socol

@SABINASOCOL

High rise wide-leg jeans trend: @basicstouch

@BASICSTOUCH

High rise wide-leg jeans trend: @andi_mun

@ANDI_MUN

High rise wide-leg jeans trend: @vikilefevre

@VIKILEFEVRE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.