ΣΤΙΛ

Baggy Jeans και sexy top: Ο απόλυτος partywear συνδυασμός της σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαΐου 2022

Baggy Jeans και sexy top: Ο απόλυτος partywear συνδυασμός της σεζόν
Tη νέα σεζόν φαίνεται ότι ο πιο απλός τρόπος για τα cool gilrs να δημιουργήσουν ένα stylish party look είναι ο συνδυασμός baggy jeans με ένα sexy top

Έχοντας πλέον επιστρέψει στην κανονικότητα, μπορούμε να μιλάμε για partywear. Tη νέα σεζόν φαίνεται ότι ο πιο απλός τρόπος για τα cool gilrs να δημιουργήσουν ένα stylish party look είναι ο συνδυασμός baggy jeans με ένα sexy top με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Αρκεί μια ματιά στα runway shows για έμπνευση. Η Isabel Marant παρουσίασε την high-low fashion στα καλύτερά της για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Το χαμηλό τζιν και το κρυστάλλινο μακρυμάνικο τοπ, ειδικότερα, ήταν θα λέγαμε η επιτομή του high-low style.

Jenny.Gr

Τα φαρδιά τζιν παντελόνια ήταν σχεδόν σε κάθε συλλογή. Balenciaga, Blumarine, Givenchy έδωσαν τον τόνο μέσα από Y2K denim αναφορές και glam πινελιές όπως ένα μεταξωτό μοβ πουκάμισο και ένα τεράστιο μαργαριταρένιο τσόκερ στον λαιμό ή ένα βελούδινο body.

Jenny.Gr

Ο Glenn Martens πρότεινε sexy total denim looks στην συλλογή που δημιούργησε για την Diesel. Denim bralettes και καπιτονέ χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια, αποκάλυπταν μεν του κοιλιακούς, αλλα συνδυάζονταν με cowboy boots. Όπως είναι φυσικό, η Donatella Versace θέλει να φοράμε το τζιν φαρδύ και στολισμένο με πολλά chain layers, tops διακοσμημένα με κρύσταλλα choker και βαρύ eyeliner από kohl.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.