ΣΤΙΛ

Πώς να φορέσετε το polo shirt και να δείχνει cool


Μάρθα Κουμπάνη

20 Μαΐου 2022

Πώς να φορέσετε το polo shirt και να δείχνει cool
Photo credit: Getty/Ideal Images
Πώς να φορέσετε το polo shirt και να δείχνει cool

Σε πολλά κομμάτια που πρωταγωνιστούν τις τελευταίες σεζόν υπάρχει ένα κοινό στοιχείο: η νοσταλγική διάθεση και η ρετρό αισθητική. Ενα από αυτά, το polo shirt. Η ιστορία του κλασικού top είναι λίγο πολύ γνωστή. Όπως γνωστό είναι και ότι ήρθε στην ζωή (και την ντουλάπα μας) για να μείνει. Είναι άλλωστε αδύνατο να αντισταθεί κανείς στο σοφιστικέ, εκλεκτικό ύφος και την sporty πολυτέλεια του.

Τα polo shirts είναι η επιτομή της easywear κομψότητας. Είναι δροσερά, ευκολοφόρετα και απερίγραπτα cool, στοιχεία που συνθέτουν το σύγχρονο preppy look με college αναφορές.

Το διαχρονικό κοντομάνικο πουκάμισο με τα τρία κουμπιά κάτω από τον γιακά έκανε δειλά την εμφάνισή του πίσω στις τάσεις το 2018 και 2019, όμως τώρα επιστρέφει ανανεωμένο μέσα από τις συλλογές των Bottega Veneta, Prada και Gucci. Παίζει με τις πλεκτές και ριμπ υφές και τα χρώματα, συνδυάζεται με όλα τα στιλ denim - από cargo σε straight leg και σαλοπέτες- , με τις μίνι και μίντι φούστες μας αλλά και με shorts. Μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες της μόδας το εντάσσουν τώρα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους.

Δείτε πώς να το κάνετε κι εσείς.

1. Με μίνι φούστα

2. Πλεκτό set

Jenny.Gr

3. Mε λευκή πλισέ φούστα

4. Mε jeans και sneakers

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS