ΣΤΙΛ

6 trends στα κοσμήματα που πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι -Θα τα δείτε σε κάθε παραλία


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαΐου 2022

6 trends στα κοσμήματα που πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι -Θα τα δείτε σε κάθε παραλία
Τα κοσμήματα του καλοκαιριού έχουν αισθησιασμό και την χαλαρή διάθεση.

Όταν θέλουμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από το στιλ μας, τα κοσμήματα είναι σίγουρα η πιο συγκινητική «γλώσσα» που μπορούμε να «μιλήσουμε». Τα κομμάτια με τα οποία επιλέξαμε μπορούν να πουν μια ιστορία. Για παράδειγμα μου αρέσει όταν με ρωτούν για τις αλυσίδες στον λαιμό μου, από τις οποίες κρέμονται μια χρυσή καρδιά και ένας μικροσκοπικός σταυρός. Και τα δύο ανήκαν στην γιαγιά μου, η οποία δεν τα έβγαζε ποτέ. Ανέξάρτητα από τις τάσεις που δοκιμάζω κάθε τόσο, αυτά τα δύο δεν τα αλλάζω με τίποτα. Όπως ακριβώς και εκείνη. Φυσικά, δεν έχουν όλα τα κοσμήματα τόση συναισθηματική αξία. Ωστόσο, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι περισσότερες επιλέγουμε κάθε κομμάτι πολύ προσεκτικά και λειτουργεί ως αντανάκλαση του εαυτού μας και του πώς θα θέλαμε να μας βλέπει ο κόσμος. Συνεπώς, τα κοσμήματα μπορούν επίσης να είναι επίκαιρα - μια στιγμή που αποτυπώνεται στο χρόνο και ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Αυτό το καλοκαίρι, έρχεται με έναν αέρα απελευθέρωσης και αυτό εφράζεται μέσα από τον αισθησιασμό και την χαλαρή διάθεση. Πώς μεταφράζεται αυτό στην «γλώσσα» των κοσμημάτων; Σε λάμψη όπως αυτή των λευκών κρυστάλλων ενός tennis necklace, χρώμα πάνω σε σμάλτο ή παιχνιδιάρικες χάντρες και sexy body chains.

Αυτές είναι οι 6 τάσεις στα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν.

1. Tennis Necklaces

Summer 2022 Jewellery Trends: @theindiaedit

@THEINDIAEDIT

2. Κρίκοι με χάντρες

Summer 2022 Jewellery Trends: @meccajw

@MECCAJW

3. Mood rings

Summer 2022 Jewellery Trends: @monikh

@MONIKH

4. Πολύχρωμο σμάλτο

Summer 2022 Jewellery Trends: @threadsstyling

@THREADSSTYLING

5. Body chains


Summer 2022 Jewellery Trends: @lefevrediary

6. Friendship bracelets

@FIAHAMELIJNCK

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.