ΣΤΙΛ

Να γιατί το γιλέκο είναι το hero item της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιουνίου 2022

Να γιατί το γιλέκο είναι το hero item της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας
Ο λόγος που ένα γιλέκο θα αναβαθμίσει κάθε σας look αυτό το καλοκαίρι -και άρα σας είναι απαραίτητο

Το γιλέκο έγινε το hero item της σεζόν. Για την ακρίβεια είναι παντού, από το Friends re-run μέχρι τις πασαρέλες και τα Insta-feeds, και από ότι φαίνεται αποτελεί must have κομμάτι για να επενδύσουμε αυτό το καλοκαίρι. Αν και έγινε δημοφιλές το περασμένο καλοκαίρι (εν μέρει χάρη στην αναβίωση της δεκαετίας του '00), αυτή θα είναι η χρονιά του. Το γιλέκο δείχνει απερίγραπτα cool και σοφιστικέ συνδυασμένο με ασορτί παντελόνι, σε ένα σύγχρονο power suiting, αλλά μας αρέσει ακόμα περισσότερο όταν αντικαθιστά τα πουκάμισα και T-shirts μας.

Ένα κομψό γιλέκο μπορεί να φορεθεί μόνο του με ένα τζιν παντελόνι σε χαλαρή γραμμή ή πάνω από ένα μπλουζάκι. Μπορεί να φορεθεί ακόμα και πάνω από ένα φόρεμα και σανδάλια δίνοντας μια boho πινελιά. Και οι influencers δεν είναι οι μοναδικές θαυμάστριες του trend. Μερικές από τις αγαπημένες stars του Hollywood το έχουν δοκιμάσει τελευταία με απόλυτη επιτυχία.

Η Taylor Swift φόρεσε ένα pinstripe σύνολο με γιλέκο του Max Mara για την ομιλία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca για τη δουλειά της στη μικρού μήκους ταινία All Too Well. Το vest-sans-shirt look είναι μια πρόταση αβίαστα κομψή και ευκολοφόρετη.

To γιλέκο σε ουδέτερη απόχρωση είναι ένας έυκολος και γρήγορος τρόπος να δείχνουμε stylish το καλοκαίρι. Επενδύστε σε ένα από λινό ή άλλο δροσερό ύφασμα και πειραματιστείτε με τα καλοκαιρινά σας outfits.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.