ΣΤΙΛ

Πώς να συνδυάσετε το παντελόνι καμπάνα για το απόλυτο '70s look


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουνίου 2022

Πώς να συνδυάσετε το παντελόνι καμπάνα για το απόλυτο '70s look
Πώς να συνδυάσετε το παντελόνι καμπάνα για το απόλυτο 70s look

Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω μια δεκαετία, αναφορικά με το στιλ, ποια θα επιλέγατε; Κάθε φορά που τίθεται αυτό το ερώτημα, η απάντησή μου παραμένει πάντα η ίδια: τη δεκαετία του '70. Τα style icons μου είναι η Farrah Fawcett και η Olivia Newton-John, ντυμένες με μανίκια καμπάνα και μπότες με ψηλή πλατφόρμα. Όπως η μουσική και η κουλτούρα της εποχής, οι τάσεις της μόδας τότε αφορούσαν την ξεγνοιασιά. Αν κι εσείς αγαπάτε τη συγκεκριμένη δεκαετία, θα χαρείτε να μάθετε ότι πολλά από τα στιλ που ενέπνευσε, συμπεριλαμβανομένων των flared παντελονιών, έχουν επιστρέψει στην μόδα.

Τα flare παντελόνια είναι χαρακτηριστικά κομμάτια της δεκαετίας του '60 και του '70 που βλέπουμε στις πασαρέλες, όπως και τα τσόκαρα και τα πολύχρωμα κοσμήματα με χάντρες.

Αν νιώθετε νοσταλγία και θέλετε να δώσετε groovy vibe στην εμφάνιση σας, επιλέξτε μια εξαιρετικά ανοιχτή σιλουέτα σε συνδυασμό με μια πλατφόρμα ή σανδάλι. Αλλά για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάστε το παντελόνι με ένα πολυτελές loafer και τζιν μπουφάν ή δερμάτινο σακάκι.

Αll black και μια πινελιά χρώματος

Γήινο μονοχρωματικό

Κάτω από ένα φόρεμα

Παιχνιδιάρικα Prints

Tailored Trousers

Με ένα απλό μπλουζάκι

Το baggy jean

Flared Leggings

Συνδυάστε το loungewear

To 70s κοστούμι

Πολυτελές και επίσημο

Χρώματα σε αντίθεση

Slight Flare

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.