ΣΤΙΛ

Η Hailey Bieber είναι η βασίλισσα του blazer dress


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουνίου 2022

Η Hailey Bieber είναι η βασίλισσα του blazer dress
Η Bieber εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο της μόνο με ένα γκρι καρό μπλέιζερ

Ποιος χρειάζεται παντελόνι όταν μπορεί να φορέσει ένα oversized blazer; Σίγουρα όχι η Hailey Bieber.

Το μοντέλο, και βασίλισσα του blazer look, πήγε το trend σε άλλο level κατά τη διάρκεια εξόδου της στη Νέα Υόρκη. Η Bieber εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο της μόνο με ένα γκρι καρό μπλέιζερ και ένα ζευγάρι ψηλά δερμάτινα πέδιλα με πλατφόρμα -και τα δύο Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Συνδύασε το look με μοντέρνα μαύρα γυαλιά ηλίου και άφησε τα ίσια μαλλιά της κάτω. Tην επόμενη ημέρα επέστρεψε φορώντας και πάλι το σακάκι της ως mini φόρεμα, αυτή την φορά με μαύρα brogues σε ένα cool ανδρόγυνο σύνολο με αναφορές στο college style. Kαι στις δύο περιπτώσεις το φυσικό μακιγιάζ της έρχεται να «μιλήσει» για την κυκλοφορία του skincare brand της, Rhode που εστιάζει στην υγιή, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η Bieber -η οποία έγινε γνωστή για τα TikToks της που περιγράφουν λεπτομερώς τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της και την εμφάνιση της επιδερμίδας της- μίλησε για το νέο της εγχείρημα, το οποίο έκανε ντεμπούτο.

«H φιλοσοφία μου πίσω από το brand είναι ότι θέλουμε να κάνουμε ένα από όλα», είπε. «Μια πραγματικά καλή ενυδατική κρέμα, ένα πολύ καλό serum ενυδάτωσης, ένα πολύ καλό προϊόν για τα χείλη».