ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham άνοιξε TikTok και έγινε viral με ένα βίντεο για τη διατροφή της


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Η Victoria Beckham άνοιξε TikTok και έγινε viral με ένα βίντεο για τη διατροφή της
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Η Victoria Beckham έφτιαξε TikTok και κατάφερε να γίνει viral από το πρώτο κιόλας post της.

Η Victoria Beckham είναι ένα είδωλο από κάθε άποψη. Είτε κάνει την signature πόζα της - το λεγόμενο leg pose- στο Instagram, είτε αυτοτρολάρεται, φορώντας μπλουζάκια με το μήνυμα "Fashion Stole My Smile". Και ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την καμπάνια του φωτογράφου Juergen Teller, με την VB μέσα σε μία shopping bag για τον Marc Jacobs; Σε μια βιομηχανία που παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, η VB ξέρει πώς να χρησιμοποιεί με τον πιο έξυπνο και συχνά καυστικό τρόπο την φήμη και την άψογα επιμελημένη προσωπική της αισθητική.

Ήταν μόνο θέμα χρόνου, λοιπόν, να μπει στο TikTok. Η VB άνοιξε τον λογαριασμό της στις 14 Ιουλίου με μια σαρκαστική αναφορά στην ίδια δίαιτα που ακολουθεί εδώ και 25 χρόνια: ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. «Πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», είπε ο David Beckham στη Ruth Rogers του The River Cafe νωρίτερα φέτος. Η μοναδική εξαίρεση κατά τη διάρκεια του γάμου τους; Όταν η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν έγκυος στη Harper.

@victoriabeckham #StitchPosh ♬ original sound - Victoria Beckham

Στο ντεμπούτο της στο TikTok, η Victoria λέει την απαράμιλλη φράση: «Πες μου ότι είσαι Posh, χωρίς να μου πεις ότι είσαι Posh», ενώ ένας σερβιτόρος σηκώνει μια πιατέλα για να αποκαλύψει το μεσημεριανό της γεύμα. Ναι, σωστά το μαντέψατε: ψάρια και λαχανικά. Αυτό το video ήταν αρκετό για να γίνει η Victoria viral και να δει το account της να απογειώνεται.

Θα δούμε τη VB να αναδημιουργεί το αγαπημένο της φαγητό; Ένα κομμάτι φρυγανισμένο ψωμί ολικής αλέσεως πασπαλισμένο με αλάτι, το οποίο αποκάλυψε επίσης στο podcast του Rogers; Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.