ΣΤΙΛ

Summer disco queen: Πώς θα φέρουμε 80s λάμψη και glam στα καλοκαιρινά looks


Μάρθα Κουμπάνη

25 Ιουλίου 2022

Summer disco queen: Πώς θα φέρουμε 80s λάμψη και glam στα καλοκαιρινά looks
Το Saturday Night spirit επιστρέφει δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά φοριέται όλη τη μέρα, από το γραφείο μέχρι το μπαρ

Το loungewear αποτελεί πια παρελθόν. Όχι μόνο έχουμε επιστρέψει στην κοινωνική ζωή μας και στην (σχεδόν) κανονικότητα μετά την πανδημία, αλλά και θέλουμε πλέον να πιστεύουμε πως τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Από τότε που αποχωριστήκαμε τις άνετες φόρμες, μοιάζει σαν να ερωτευτήκαμε ξανά τη μόδα και κάθε μας έξοδος -ακόμα και η πιο απλή- γίνεται μια γιορτή, μια ευκαιρία να φορέσουμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που θα τραβήξει τα βλέμματα ή ένα φανταχτερό ζευγάρι γόβες.

Η αναβίωση του στιλ των '70s συνέβη την κατάλληλη στιγμή και μας έκανε να εκτιμήσουμε την αισθητική της δεκαετίας. Τα κορίτσια της μόδας συνδυάζουν τώρα την αγάπη τους για τη δεκαετία με την εκτίμησή τους για το glitz και το glam, φορώντας σκουλαρίκια με κρυστάλλινα κρόσσια στο brunch και εντυπωσιακά παντελόνια καμπάνα. Φανταστείτε το Saturday Night spirit, αλλά μεσημέρι Τρίτης.

Γιατί όλες ξαφνικά φορούν vintage Jean Paul Gaultier;

ΣΤΙΛ

Γιατί όλες ξαφνικά φορούν vintage Jean Paul Gaultier;

Φυσικά τα runways της άνοιξης έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των τάσεων της νέας σεζόν. Brands που φημίζονται για τις λαμπερές δημιουργίες τους όπως AREA και Paco Rabanne, αλλά και άλλα που δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόσο bling bling, όπως η Stella McCartney που ανάμεσα στα ψυχεδελικά μοτίβα της συλλογής της, παρουσίασε ένα χρυσό catsuit στην πασαρέλα.

Ο Alexandre Vauthier παρουσίασε ένα μίνι φόρεμα με ασημί κρόσσια στην Couture συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ενώ η Alberta Ferretti σχεδίασε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με παγιέτες, που έμοιαζε βγαλμένο κατευθείαν από το Studio 54.

Tι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Ότι μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθερες και να φορέσετε μια φούστα από παγιέτες μέρα μεσημέρι με ένα λευκό πουκάμισο. Και στο γραφείο. Ή ένα κρυστάλλινο bralette πάνω από Τ-shirt. Aν πάλι σας αρέσει η ιδέα, αλλά ψάχνετε έναν πιο διακριτικό τρόπο να υιοθετήσετε την τάση, μια ζώνη με κρύσταλλα ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι ιδανικά items.

Δείτε πώς φορούν το trend τα fashion girls:

1. Ό,τι λάμπει είναι diamanté

2. Πανωφόρι από παγιέτες

3. Crystalized Fringe

4. Mεταλλιζέ πέρα απ΄το χρυσό και το ασήμι

5. Μirror Top

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.