ΣΤΙΛ

Από το γραφείο στην παραλία, αυτό το διαχρονικό item φοριέται παντού


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουλίου 2022

Από το γραφείο στην παραλία, αυτό το διαχρονικό item φοριέται παντού
Από ένα oversized λινό μέχρι ένα χαβανέζικο φλοράλ, τα πουκάμισα μπορούν να γίνουν το πιο αβίαστα κομψό cover up

Aς το παραδεχτούμε. Οι περισσότερες από εμάς δεν αντέχουμε την ζέστη, εκτός φυσικά αν βρισκόμαστε δίπλα στη θάλασσα. Όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος θέλουμε να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα και πιο ελαφριά ρούχα από δροσερά υφάσματα.

Η βαλίτσα των διακοπών σας πρέπει να περιέχει μερικά μόνο βασικά κομμάτια: μαγιό, παπούτσια κατάλληλα για τη ζέστη, γυαλιά ηλίου, SPF, μια τσάντα θαλάσσης και cover up. Το τελευταίο έρχεται σε μια ποικιλία σχεδίων και στιλ: υπάρχει το καφτάνι, το T-shirt dress και το πουκάμισο με κουμπιά εμπνευσμένο από το menswear.
Αναζητάτε ανάπαυλα από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο; Τα πουκάμισα του συντρόφου σας (μπορεί απλώς να είναι η απάντηση. Επιστρέφετε στο AirBnb σας; Γιατί να μην φορέσετε ένα πουκάμισο; Θέλετε να αποφύγετε τα δερματικά εγκαύματα από τα υπερθερμασμένα καθίσματα του αυτοκινήτου; Καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Από ένα oversized λινό μέχρι ένα χαβανέζικο φλοράλ, τα πουκάμισα μπορούν να γίνουν το πιο αβίαστα κομψό cover up που θα σας μεταφέρει από την παραλία στο μπαρ με στιλ. Στην παρακάτω gallery βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα: