ΣΤΙΛ

Τα 7 παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με μίνι φούστα


Μάρθα Κουμπάνη

2 Αυγούστου 2022

Τα 7 παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με μίνι φούστα
Photo credits: Getty/Ideal Image
Οι μίνι φούστες επιστρέφουν και αυτά είναι τα 7 παπούτσια που λειτουργούν καλύτερα με κοντά στριφώματα

Η Miuccia Prada πέτυχε την αποστολή της να αναβιώσει τη μίνι φούστα των noughties μετά την απουσία της από τα τελευταία trends. Έχει ήδη περάσει μια σεζόν από τότε που ο οίκος Miu Miu παρουσίασε για πρώτη φορά το teeny micro mini που λάτρεψε το fashion set και έγινε το απόλυτο στιλ στις φούστες του 2022.

Με την αυξανόμενη δημοτικότητά τους, οι super short φούστες -από τζιν μέχρι παραλλαγές σε γραμμή Α και πλισέ- κυριαρχούν, ιδιαίτερα καθώς η ζέστη επιβάλλει ρούχα που αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια. Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα ωστόσο όταν απόφασίζετε να φορέσετε μια μίνι φούστα είναι, με ποια παπούτσια να την συνδυάσετε.

Η Prada ανέδειξε την iconic φούστα συνδυάζοντας το παιχνιδιάρικο στοιχείο και την ισορροπία στις αναλογίες - με χοντρά loafers και κάλτσες στη μέση της γάμπας. Έκτοτε την έχουμε δει με κάθε τύπο παπουτσιού, από μπότες που μέχρι τους μηρούς μέχρι Converse και slip-on mules. Οι Γαλλίδες είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς να φορέσετε καλύτερα την τάση, προτιμώντας να τα φορούν με loafers και slingbacks, αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τα κλασικά παπούτσια με τα τολμηρά στιλ για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν αποφασίζετε ποια παπούτσια είναι καλύτερα, το πρώτο που έχετε να σκεφτείτε είναι τι ύφος θέλετε αποπνέει το outfit. Για βραδινές εμφανίσεις, ο συνδυασμός μιας μίνι φούστας με strappy πέδιλα είναι διαχρονικός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα μυτερά mules μπορούν να δημιουργήσουν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το Παρίσι, ενώ τα trainers ή οι σαγιονάρες κλίνουν προς τη μινιμαλιστική Scandi αισθητική.

Αυτά είναι τα 7 παπούτσια που θα αναδείξουν καλύτερα την μίνι φούστα.

1. Pleated Cargo Miniskirt + Chunky Loafers

2. Tennis Mini Skirt + Knee-High Leather Boots

3. Indigo Denim Mini + Heeled Mules

4. Linen Miniskirt + Flip Flops

5. A-line Mini Skirt + High Top Converse

6. Pink Terry Cloth Miniskirt + Two-toned Slingbacks

7. Bodycon Miniskirt + Chunky Leather Mules

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.