ΣΤΙΛ

Ξαφνικά αυτή η cool τάση στα φορέματα είναι παντού


Μάρθα Κουμπάνη

5 Αυγούστου 2022

Ξαφνικά αυτή η cool τάση στα φορέματα είναι παντού
Ιnstagram @georgiehyatt
Κυκλοφορεί συνέχεια ανάμεσά μας

Τα Animal prints επιστρέφουν κάθε τόσο στην μόδα, με το leopard συνήθως να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικο ρόλο, αλλά όχι φέτος. Το καλοκαίρι του 2022 το zebra print έχει πραγματικά τη στιγμή του. Τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό το μοτίβο έχει εμφανιστεί στο Instagram feed μας αλλά και στις νέες κυκλοφορίες των αγαπημένων μας brands.

Μόλις το συνειδητοποιήσετε, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι αυτό το μοτίβο καταλαμβάνει τα πάντα: στολίζει φορέματα, αξεσουάρ, παπούτσια, ακόμη και κοσμήματα. Αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε αυτό το στυλ στην γκαρνταρόμπα σας και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, είναι το φόρεμα με zebra print.

Τα φορέματα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της γκαρνταρόμπας μας το καλοκαίρι χάρη στην ευκολία στο styling. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές παραλλαγές στα σχέδια φορεμάτων, από μάξι μέχρι μίνι μήκη, με φουσκωτά μανίκια ή λεπτές τιράντες, σχέδια που αποκαλύπτουν το δέρμα ή oversized γραμμές. Συνολικά, η επιλογή ενός φορέματος είναι ένας εύκολος και ευέλικτος τρόπος για να υιοθετήσετε τις νέες τάσεις.

Οι λάτρεις της μόδας θα θυμούνται την εποχή που όλες είχαν μια λεοπάρ φούστα από το Réalisation, ή τουλάχιστον μια εκδοχή της. Η έκδοση του 2022 φαίνεται να είναι ένα φόρεμα με zebra print σε καφέ απόχρωση και ήδη το έχουμε λατρέψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.