ΣΤΙΛ

Αν το τέλος του καλοκαιριού ήταν outfit θα ήταν αυτό το look της Gigi Hadid


Μάρθα Κουμπάνη

15 Αυγούστου 2022

Αν το τέλος του καλοκαιριού ήταν outfit θα ήταν αυτό το look της Gigi Hadid
Instagram/@gigihadid
Αν το τέλος του καλοκαιριού ήταν outfit θα ήταν αυτό το look της Gigi Hadid

Ξέρουμε. Δεν θέλετε με τίποτα να ακούτε για τέλος του καλοκαιριού, των διακοπών, φθινόπωρο, επιστροφή στην πόλη και τη δουλειά. Καμιά μας. Στην πραγματικότητα θα θέλαμε ακόμα έναν μήνα διακοπές, κάπου μακριά από όλους από όλα. Κι αν γινόταν ακόμα και χωρίς σήμα στο κινητό για να αδειάσουμε εντελώς το μυαλό μας.

Ωστόσο καθώς οι μέρες παιρνούν δεν έχουμε παρά να το αποδεχτούμε πώς σε λίγες μέρες ο Σεπτέμβρης θα είναι εδώ.

Στιλιστικά, το επέομενο διάστημα θα μας βρει να αναζητάμε τρόπους να διατηρήσουμε την καλοκαιρινή διάθεση στα σύνολα μας. Και αν το τέλος του καλοκαιριού ήταν outfit θα ήταν αυτό το look της Gigi Hadid.

Το χαλαρό στιλ της Gigi Hadid στην Νέα Υόρκη αποτελεί έτσι κι αλλιώς έμπνευση. Όταν όμως συνδυάζεται με άνετα και cool Birkenstocks τότε μπορούμε να μιλάμε για το must try outfit της εποχής. Η Hadid εμφανίστηκε με ψηλόμεσο mom jeans με σκισίματα, floral ολόσωμο μαγιό από την συλλογή της με τα Frankies Bikinis και φλατ σανδάλια σε ταμπά απόχρωση, κάνοντας τα bohemian πέδιλα να δείχνουν φρέσκα και αβίαστα κομψά. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια oversize raffia tote bag Prada σε γαλάζιο χρώμα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS