ΣΤΙΛ

Athletic shorts: Πώς να το εντάξετε στα πιο stylish athleisure σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2022

Athletic shorts: Πώς να το εντάξετε στα πιο stylish athleisure σύνολα
Το αθλητικό σορτς συνδυάζει ευκολία, ευελιξία και utility

To athleisure μπήκε στο λεξιλόγιο του στιλ μας μερικά χρόνια πριν και έκτοτε βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις τάσεις όταν μιλάμε για casual εμφανίσεις με άποψη. Στην συνέχεια η πανδημία και η παραμονή στο σπίτι, έκαναν την άνεση προτεραιότητα και η γκαρνταρόμπα μας γέμισε με ακόμα περισσότερα αθλητικά ρούχα. Και φυσικά θα βρούμε τρόπους να συνεχίζουμε να τα φοράμε εντάσσοντας τα σε σύγχρονα athleisure σύνολα. Κάπως έτσι τον τελευταίο καιρό, έχω πιάσει τον εαυτό μου να αποθηκεύει αμέτρητες εικόνες στο Pinterest από It-girls που συνδυάζουν αθλητικά shorts με σακάκια, button downs και κομψά τοπ.

Το αθλητικό σορτς συνδυάζει ευκολία, ευελιξία και utility. Είναι ιδανικά για την εποχή ενώ είναι μια stylish εναλλακτική στο denim shorts του καλοκαιριού. Επιπλέον, μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους αγαπημένους συνδυασμούς των fashion girls περιλαμβάνει oversized blazers.

Τα αγαπημένα μας brands δημιουργούν μοντέρνα αθλητικά σορτς κάνοντας το styling πολύ πιο εύκολο.

Δείτε πώς τα φορούν τα κορίτσια της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.