ΣΤΙΛ

Η Cate Blanchett σαρώνει στο Φεστιβάλ Βενετίας με τρία looks, το ένα καλύτερο από το άλλο


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Η Cate Blanchett σαρώνει στο Φεστιβάλ Βενετίας με τρία looks, το ένα καλύτερο από το άλλο
Photo credits: Getty/Ideal Image
Η 59χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός μας κερδίζει κάθε φορά τόσο με την αιθέρια ομορφιά που την χαρακτηρίζει όσο και με τα ενημερωμένα της looks

Η Cate Blanchett ξέρει καλά πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, χαρίζοντάς μας μοναδικά looks που έχουν γράψει ιστορία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτές τις μέρες, με τις εμφανίσεις της λαμπερής σταρ στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, για να προμοτάρει τη νέα της ταινία, Tar.

Στην πρεμιέρα, η Cate Blanchett φορούσε ένα μαύρο βελούδινο jumpsuit με λουλούδια στο μπούστο με την υπογραφή του εμβληματικού οίκου Schiaparelli.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Ενώ η στράπλες φόρμα με το φαρδύ τελείωμα, ήταν σίγουρα κομψή από μόνη της, η εμφάνιση αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο από μια σειρά από έντονα κίτρινα, μπλε και λευκά λουλούδια που άνθιζαν μέσα από τον κορσέ της φόρμας. Απλά σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Cate με το ξανθό bob της να είναι χτενισμένο σε διακριτικούς κυματισμούς με ένα πλάι.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Προηγουμένως εμφανίστηκε με ένα υπέροχο power suit Giorgio Armani σε γαλάζια απόχρωση. Το look αποτελούνταν από ψηλόμεσο παντελόνι και πουκάμισο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο γιακά και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες. Στα δύο μπατζάκια την προσοχή έκλεβαν δύο χρυσαφένιες καρφίτσες. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα elegant updo.

Μόλις μια μέρα αφότου κυριολεκτικά άνθισε στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Cate Blanchett φόρεσε μια πολύ πιο casual —αλλά όχι λιγότερο κομψή— εμφάνιση που μπορεί εύκολα να γίνει η νέα σας φθινοπωρινή «στολή».

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Την Παρασκευή, η ηθοποιός εθεάθη στην Ιταλία με ένα πιο προσγειωμένο, αλλά αβίαστα stylish outfit: Ένα oversized καφέ blazer με διακριτικές ρίγες, ένα λευκό T-shirt με V λαιμόκοψη και μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ankle boots.

Η 53χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός μας κερδίζει κάθε φορά τόσο με την αιθέρια ομορφιά που την χαρακτηρίζει όσο και με τα ενημερωμένα της looks, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: με αυτήν την εκρητική προσωπικότητα και το attitude που την χαρακτηρίζει, δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.