ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα biker jackets της σεζόν φέρνουν δυναμισμό και moto vibes στο στιλ μας


Μάρθα Κουμπάνη

11 Οκτωβρίου 2022

Τα ωραιότερα biker jackets της σεζόν φέρνουν δυναμισμό και moto vibes στο στιλ μας
Η αναβίωση της Υ2Κ μόδας οδήγησε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν δερμάτινα πανωφόρια εμπνευσμένα από το moto culture.

Ρωτήστε οποιοδήποτε σχεδιαστή, στιλίστα ή άνθρωπο της μόδας για το αγαπημένο του κομμάτι για τον κρύο καιρό και αναμφίβολα θα μοιραστεί το μυστικό του όπλο: ένα αγαπημένο πανωφόρι. Από κλασικές καμπαρντίνες έως λειτουργικά αδιάβροχα μπουφάν και puffers μέχρι αυτό το τζιν μπουφάν που παίρνει παντού υπάρχει χρόνος και μέρος για σχεδόν κάθε στιλ outerwear.

Όπως μια καλή καμπαρντίνα ή ένα άνετο και ζεστό puffer, το δερμάτινο biker jacket είναι αναμφισβήτητα ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν δεν χρειάζεται να περιμένετε το κρύο ή τη βροχή για να τα φορέσετε. Πρωτοφορέθηκαν από συμμορίες μοτοσικλετιστών και αργότερα έγιναν δημοφιλείς από άντρες αστέρες του κινηματογράφου της δεκαετίας του '50. Οι γυναίκες άρχισαν να φορούν δερμάτινα μπουφάν γύρω στη δεκαετία του 1970, καθώς έγιναν δημοφιλή μεταξύ των mainstream μουσικών όπως η Joan Jett και η Debbie Harry των Blondie. Φέτος, τα biker jackets επιστρέφουν. Η αναβίωση της Υ2Κ μόδας οδήγησε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν δερμάτινα πανωφόρια εμπνευσμένα από το moto culture.

Jenny.Gr
Diesel Fall 2022

Τα φετινά σχέδια παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτα λιγότερο για την επιστροφή ενός τόσο σπουδαίου trend. Άλλοτε sleek και minimal και άλλοτε oversized, στολισμένα με τρουκς, αλυσίδες και ζώνες.

Σε κάθε περίπτωση είναι η ώρα να βγάλετε από τη ντουλάπα εκείνο το vintage δερμάτινο μπουφάν και να το φορέσετε ξανά. Ή να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας με ένα από τα πιο στιλάτα biker jackets πουθα ανακαλύψετε παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.