ΣΤΙΛ

Η Julia Roberts μόλις έκανε την πιο stylish εμφάνιση της μέχρι σήμερα: Mε κοστούμι Adidas X Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

16 Οκτωβρίου 2022

Η Julia Roberts μόλις έκανε την πιο stylish εμφάνιση της μέχρι σήμερα: Mε κοστούμι Adidas X Gucci
Η Julia Roberts έδωσε ένα sporty twist στο signature look της

Η Julia Roberts είναι γνωστή για το εξαιρετικό της στιλ και συγκεκριμένα τα signature κοστούμια. Η τελευταία της εμφάνιση ωστόσο είχε μια μικρή αθλητική απόκλιση από τα ήσυχα αλλά λαμπερά στιλ που χαρακτήρισαν το στιλ της στο κόκκινο χαλί τη δεκαετία του '90. Από την άλλη, όταν είδαμε στην πασαρέλα το νέο κοστούμι Adidas X Gucci τον περασμένο Φεβρουάριο λατρέψαμε τον τρόπο με τον οποίο το retro 70s ύφος του συνυπήρχε με τις τρεις εμβληματικες ρίγες της Adidas. Kαι βλέποντας το έυκολα θα μπoρούσαμε να φανταστούμε τον Harry Styles ή τον Jared Leto να το φορούν, αλλά η επιλογή της Roberts να το φορέσει ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη.

Η σταρ με το iconic χαμόγελο τφόρεσε για να εμφανιστεί στο Jimmy Kimmel Live με τον συμπρωταγωνιστή της στο Ticket To Paradise, George Clooney.

Jenny.Gr

Μπεζ, με σταυρωτό κούμπωμα με μανσέτες από συνθετική γούνα, το αθλητικό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές κοστούμι έδειχνε υπέροχο πάνω στην ηθοποιό η οποία το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και γραβάτα. Το look ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου aviator και τα καστανοκόκκινα μαλλιά της ελεύθερα σε χαλαρά κύματα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.