ΣΤΙΛ

Jeans report 2023: Εσύ ποιο denim παντελόνι θα βάλεις φέτος;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιανουαρίου 2023

Jeans report 2023: Εσύ ποιο denim παντελόνι θα βάλεις φέτος;
Instagram/mikutas
Αλίμονο αν το 2023 τα denim παντελόνια δεν ήταν στη μόδα! Είναι και όχι μόνο σε ένα στυλ. Δες τα, μάθε τα, δοκίμασέ τα και αποφάσισε με ποιο θα πας και ποιο θα αφήσεις!

Ξεκάθαρα το denim παντελόνι έχει κυριαρχήσει στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ευκολοσυνδύαστο, ανθεκτικό και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Υπάρχουν εξαιρετικά λίγοι άνθρωποι που δεν μπορούν να αισθανθούν άνετα μέσα σε ένα denim παντελόνι και ίσως ο λόγος είναι γιατί δεν βρήκαν ακόμα την κατάλληλη φόρμα και το σωστό ύφασμα για αυτούς.

Όμως αυτό είναι το ωραίο με τα denim σήμερα, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Μερικοί μπορεί να πουν ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλές επιλογες. Άστους να λένε, άστους να πουν! Τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, τόσες πολλές διαφορετικές προσωπικότητες, τόσα πολλά διαφορετικά denim παντελόνια!

Στην παρακάτω λίστα σου έχω τα denim παντελόνια που θα φορέσεις περισσότερο από όλα το 2023 και εσύ επέλεξε αυτά που σου «κάθονται» καλύτερα στο σώμα!

1. Με πολύ φαρδιά πατζάκια

2. Σαν «καρότο»

3. Με καμπάνα

4. Cargo

5. Με σκίσιμο

6. Σε γκρι σκούρο

7. Σαν «ταλαιπωρημένο»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.