ΣΤΙΛ

Coachella Festival: Τι φορέθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο που μας άρεσε (spoiler: λίγα πράγματα)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Απριλίου 2023

Coachella Festival: Τι φορέθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο που μας άρεσε (spoiler: λίγα πράγματα)
Instagram/coachella
Ναι, υπάρχουν dos & don'ts, που αφορούν την πρακτικότητα του θέματος, ασχέτως της προσωπικής αισθητικής

Πραγματικά όμως, τι συνέβη στο Coachella; Τι συνέβει στην πλειοψηφία των παρευρισκομένων και αποφάσισαν να ντυθούν με ρούχα, τα οποία δεν είναι καθόλου πρακτικά για την περίσταση; Θα μπορούσε πλέον να χαρακτηριστεί και η χειρότερη «πασαρέλα» της σεζόν; Ναι, θα μπορούσε.

Το Coachella Valley Music and Arts Festival πραγματοποιείται στην Coachella Valley στο Indo της Καλιφόρνια, στο οποίο κατά κύριο λόγο εμφανίζονται διάσημοι τραγουδιστές της rock, indie και pop σκηνής. Στα δύο αυτά συνεχόμενα Σαββατοκύριακα χιλιάδες κόσμος από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης συρρέει για να ακούσει και να δει τους αγαπημένους τους μουσικούς στο πιο διάσημο φεστιβάλ παγκοσμίως.

Το Coachella, όπως είπαμε και παραπάνω, πραγματοποιείται στην Coachella Valley, δηλαδή στην έρημο, δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον 10 ώρες κάθε μέρα κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ το βράδυ το κλίμα αλλάζει με δυνατό αέρα και κρύο. Οι επιλογές των outfits κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες θα ήταν αρκετά συγκεκριμένες, αλλά στο Coachella κανείς δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα. Οι «αγαπημένοι» μας influencers αποφάσισαν να μας «δώσουν το μυαλό στα χέρια» και να φορέσουν ό,τι πιο ακατάλληλο μπόρεσαν να σκεφτούν. Για να μην είμαι όμως και τόσο απόλυτη, υπήρχαν και μερικές λαμπρές εξαιρέσεις.

Δείτε την παρακάτω λίστα με τα style Dos and Don'ts στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του κόσμου.

1. Hailey Bieber: Ναι

2. Shay Mitchell: Όχι

3. Camila Morrone: Ναι

4. Lori Harvey: Όχι

5. Aimee Song: Όχι

6. Josephine Skriver: Ναι

7. R'Bonney Gabriel: Όχι

8. Camila Cabello: Ναι

9. Suki Waterhouse: Ναι

10. Olivia Culpo: Όχι

11. Zoey Deutch: Ναι

12. Storm Reid: Όχι

13. Draya Michele: Όχι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.