ΣΤΙΛ

Chrisma: Η Χριστιάννα και η Μαριλίνα μας συστήνουν τη σύγχρονη εκδοχή των καπέλων και εξηγούν πώς το πάθος τους, έγινε επάγγελμα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Απριλίου 2023

Chrisma: Η Χριστιάννα και η Μαριλίνα μας συστήνουν τη σύγχρονη εκδοχή των καπέλων και εξηγούν πώς το πάθος τους, έγινε επάγγελμα
Ένα δώρο έγινε η αφορμή για τη δημιουργία ενός πετυχημένου brand

Η Χριστιάννα και η Μαριλίνα, δύο κορίτσια που κατάφεραν να μετουσιώσουν την αγάπη τους για τα καπέλα σε ένα φρέσκο και νεανικό brand μιλούν στο JennyGr για τα όνειρά τους, τις συμβάσεις που θέλουν να καταρρίψουν και φυσικά το καπέλο.

Η γνωριμία τους έγινε πριν δέκα χρόνια στη σχολή και η φιλία ξεκίνησε αβίαστα από την πρώτη κιόλας μέρα. Μετά από μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους, συνειδητοποίησαν ότι μοιράζονται και ένα ακόμα κοινό: το πάθος τους για τα καπέλα. Από αυτή τη μικρή σπίθα, πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μαζί το brand Chrisma -που προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων τους- στην αρχή μόνο με ζωγραφιστά στο χέρι καπέλα και στη συνέχεια με διάφορες λεπτομέρειες από υφάσματα και μεταλλικά στοιχεία.

Jenny.Gr

Η Χριστιάννα και η Μαριλίνα θέλουν να μοιραστούν την αγάπη τους για τα καπέλα και όπως λένε: «Για εμάς το καπέλο έχει γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις εποχές. Το έχουμε πάντα μαζί μας και το συνδυάζουμε με τα ρούχα μας. Σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να έχεις στιλ σε κάθε σου εμφάνιση, είτε καλοκαιρινή, είτε χειμερινή. Δυστυχώς στην Ελλάδα, το χειμωνιάτικο καπέλο δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο το καλοκαιρινό», αλλά ελπίζουν ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Σίγουρα τα ταμπού σπάνε όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να φορέσουν καπέλο τον χειμώνα και τα κορίτσια έχουν βάλει το χεράκι τους σε αυτό.

«Η μόδα είναι μια βιομηχανία με πολύ γρήγορους ρυθμούς και κάθε σεζόν είναι διαφορετική, με έναν δικό της χαρακτήρα. Έτσι αποτυπώνεται και στις γυναίκες της σημερινής γενιάς, που μετά από δύο αλλεπάλληλα lockdowns ένιωσαν την ανάγκη να ντυθούν πάλι με έντονα χρώματα και ξεχωριστό στιλ. Κάποτε το καπελο ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επίσημης ενδυμασίας για άντρες και γυναίκες. Σήμερα όλο και περισσότεροι νέοι άρχισαν να φορούν καπέλα με την τάση αυτή να ωριμάζει όλο και περισσότερο μιας και η μόδα έχει την τάση να επαναλαμβάνεται και να τα χρησιμοποιούν στην επίσημη, αλλά και την καθημερινή ενδυμασία τους. Το Chrisma απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να εντυπωσιάζουν και να τολμούν να φορέσουν κάτι που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις τους χειμώνα- καλοκαίρι, νύχτα αλλά και μέρα»

Jenny.Gr

Έμπνευσή τους αποτελούν τα ταξίδια τους, ο έρωτας, ο χορός και τα χρώματα. Η αίσθηση αυτών και οι διαφορετικές εικόνες που σχηματίζονται, αποτυπώνονται πάνω στα προϊόντα τους σε κάθε συλλογή. Φυσικά, κάθε καπέλο μπορεί να γίνει personalized και να τροποποιηθεί σε ένα μοναδικό σχέδιο, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Αυτή τη χρονιά τα κορίτσια αποφάσισαν δειλά- δειλά να εντάξουν στην καλοκαιρινή συλλογή του brand τους, και μια beachwear συλλογή. «Ήταν μια απόφαση που πήραμε για να κάνουμε τα καπέλα μας να ξεχωρίσουν από τα συνηθισμένα και να μπορούν να φοράνε το αγαπημένο τους beachwear μαζί με το ασορτί του καπέλο». Μια έξυπνη και δημιουργική προσθήκη, που το κοινό του Chrisma αγάπησε από την πρώτη στιγμή και που έχει μεγάλη απήχηση.

Το ανήσυχο πνεύμα τους όμως δε θα τις αφήσει να σταματήσουν εδώ και σίγουρα κάθε χρόνο θα προσθέτουν κάτι extra, το οποίο θα συνδυάζεται με τα καπέλα τους.

«Τα όνειρά μας για το μέλλον του Chrisma είναι να γίνει όλο και πιο γνωστό στο κοινό και να κάνουμε το καπέλο το απαραίτητο, αγαπημένο αξεσουάρ, που θα θέλουν να φοράνε άντρες και γυναίκες σε κάθε περίσταση! Χρειάζεται χρόνος για να νιώσεις αυτοπεποίθηση, φορώντας καπέλο και νομίζουμε ότι αξίζει να το επαναφέρουμε στη μόδα», είπαν η η Χριστιάννα και η Μαριλίνα.

Δείτε στην παρακάτω gallery την καλοκαιρινή συλλογή του brand Chrisma «El Verano Collection SS 2023».