ΣΤΙΛ

Η νέα Συλλογή Γυαλιών SS 2023 της «M MISSONI»


JTeam

4 Μαΐου 2023

Η νέα Συλλογή Γυαλιών SS 2023 της «M MISSONI»
Εμπνευσμένα σχέδια και χρώματα

Η M MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Η ζωηρή ενέργεια της μάρκας εκφράζει στα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως την σύγχρονη και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα της γυναίκας M MISSONI, μέσα από μια φρέσκια και ποπ συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως: τα τέλεια αξεσουάρ για τη νέα και δυναμική γυναίκα.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG PRINTS» εμπνέονται από τα εμβληματικά γραφιστικά μοτίβα της M Missoni και δίνουν στα Zig Zag σχέδια μια νέα ερμηνεία που αποτυπώνεται στα ακροβραχιόνια.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG TRIM» ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες χρωματικές πινελιές και τις παιχνιδιάρικες αντιθέσεις μεταξύ μονοχρωμιών ή διάφανων αποχρώσεων και λεπτομερειών zig-zag στη μετώπη ή τους βραχίονες.

Τα γυαλιά οράσεως «COLOR&PATTERNS» αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό διαφανούς ασετάτ και μέταλλου που αποπνέει την αίσθηση εξαιρετικής ελαφρότητας.

Δείτε τη συλλογή στην παρακάτω gallery!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS