ΣΤΙΛ

Η νέα Συλλογή Γυαλιών SS 2023 της «M MISSONI»


JTeam

4 Μαΐου 2023

Η νέα Συλλογή Γυαλιών SS 2023 της «M MISSONI»
Εμπνευσμένα σχέδια και χρώματα

Η M MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Η ζωηρή ενέργεια της μάρκας εκφράζει στα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως την σύγχρονη και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα της γυναίκας M MISSONI, μέσα από μια φρέσκια και ποπ συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως: τα τέλεια αξεσουάρ για τη νέα και δυναμική γυναίκα.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG PRINTS» εμπνέονται από τα εμβληματικά γραφιστικά μοτίβα της M Missoni και δίνουν στα Zig Zag σχέδια μια νέα ερμηνεία που αποτυπώνεται στα ακροβραχιόνια.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως «GRAPHIC ZIG-ZAG TRIM» ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες χρωματικές πινελιές και τις παιχνιδιάρικες αντιθέσεις μεταξύ μονοχρωμιών ή διάφανων αποχρώσεων και λεπτομερειών zig-zag στη μετώπη ή τους βραχίονες.

Τα γυαλιά οράσεως «COLOR&PATTERNS» αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό διαφανούς ασετάτ και μέταλλου που αποπνέει την αίσθηση εξαιρετικής ελαφρότητας.

Δείτε τη συλλογή στην παρακάτω gallery!

TAGS

-->