ΣΤΙΛ

Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Η Έλεν Μίρεν περπάτησε στην πασαρέλα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ με άφρο μαλλί


JTeam

2 Οκτωβρίου 2023

Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Η Έλεν Μίρεν περπάτησε στην πασαρέλα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ με άφρο μαλλί
Getty Images
Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η 78χρονη σταρ μαγνήτισε τα βλέμματα

H Έλεν Μίρεν εμφανίστηκε (αγνώριστη) στην επίδειξη της L' Oreal για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, χωρίς να το περιμένει κανείς καθώς ήταν έκπληξη, αφήνοντας το κοινό άφωνο.

Με σκηνικό τον Πύργο του Άιφελ, οι πρεσβευτές της L' Oreal συγκεντρώθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα για την επίδειξη Walk Your Worth, που αποτελεί μια ενδυναμωτική γιορτή της γυναικείας φύσης. Στην πασαρέλα της L’ Oreal εμφανίστηκαν η ηθοποιός Άντι ΜακΝτάουελ, η Κένταλ Τζένερ, η Βιόλα Ντέιβις, η Εύα Λονγκόρια και η Ελ Φάνινγκ. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που ξεχώρισαν περισσότερο, ήταν αυτή της Έλεν Μίρεν, η οποία εμφανίστηκε με άφρο μαλλί και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Jenny.Gr
Getty Images

Η 78χρονη σταρ πιο επιβλητική από ποτέ, εμφανίστηκε με ένα μακρύ ασημί φόρεμα με ζώνη που τόνιζε τη μέση της στο show Walk Your Worth στο Παρίσι. Τα μανίκια του φορέματος έφταναν μέχρι κάτω και είχε αναμφίβολα, αέρα μοντέλου.

Κι ενώ την έχουμε συνηθίσει τις περισσότερες φορές, με μαλλιά πιασμένα σε κότσο, αυτό για το οποίο ξεχώρισε περισσότερο, ήταν τα σχεδόν άφρο και ογκώδη μαλλιά της, τα οποία ήταν έτσι χτενισμένα που έδιναν το αποτέλεσμα ενός τεράστιου όγκου.

Jenny.Gr
Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.