ΣΤΙΛ

Το ελληνικό καλοκαίρι της σχεδιάστριας μαγιό Sophie Deloudi


Άρτεμις Καράγιαννη

1 Ιουλίου 2024

Το ελληνικό καλοκαίρι της σχεδιάστριας μαγιό Sophie Deloudi
Η αγαπημένη μας designer απαντάει στο καλοκαιρινό ερωτηματολόγιο του JennyGr

Φέτος, θέλαμε να γνωρίσουμε τις αγαπημένες μας σχεδιάστριες μαγιό λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε για εκείνες ένα fresh, summer questionnaire, για να μας δώσουν μια μικρή γεύση από το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι και να μοιραστούν μαζί μας αγαπημένες επιλογές, fashion μυστικά και όνειρα για τα επόμενα καλοκαίρια της ζωής τους.

Τι είναι για σένα καλοκαίρι;
Το φως της ημέρας που μεγαλώνει, η ενέργεια του ήλιου που αγκαλιάζει το σώμα, η θάλασσα που μαλακώνουν τα χρώματά της, οι διακοπές που χαλαρώνουν το μυαλό και το σώμα, η ελευθερία του γυμνού σώματος και τα ξυπόλυτα πόδια.

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός;
Πελοπόννησος, Πάτμος.

Η καλύτερη καλοκαιρινή ανάμνηση;
Από τα 20 περίπου πηγαίναμε διακοπές 4 καλές φίλες μαζί, μόνες. Αυτό το συνεχίσαμε για πολλά χρόνια, δεν έκανα πίσω ούτε έγκυος. Είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις μου.

Jenny.Gr

Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα;
Το λευκό.

Το αγαπημένο σου μαγιό από τη φετινή συλλογή;
Υπάρχουν πάντα κάποια μαγιό που από την στιγμή που τα σχεδιάζεις, νιώθεις ότι θα βγουν ωραία. Ακόμα και στις πρόβες φορώντας τα, είναι αυτά που δεν θέλουν καμία αλλαγή ή διόρθωση. Φέτος αυτό συνέβη με το ολόσωμο μαγιό Ella. Το ύφασμα, το κόψιμο, η εφαρμογή του το κάνουν ένα κλασικό, διαχρονικό και πολύ κομψό μαγιό που θα το φοράω για πολλά χρόνια.

Το αγαπημένο σου μαγιό ever...
Αδύνατον να ξεχωρίσω μόνο ένα. Στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω δημιουργήσει γύρω στα 300-400 σχέδια. Κάθε σεζόν υπάρχουν 5-6 σχέδια που γίνονται τα αγαπημένα μου και τα φοράω για πολλά χρόνια.

Jenny.Gr

Τι μαγιό φοράς όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις;
Συνειδητοποιώ ότι όσο πιο πολύ κάνω αυτή τη δουλειά, τόσο οι επιλογές μου είναι πιο μονόχρωμες και απλές. Το κλασικό μαύρο μαγιό – μπικίνι ή ολόσωμο- έχει γίνει πλέον η «στολή» μου.

Τι swimwear και τι beachwear κομμάτι πρέπει να έχουμε όλες στη βαλίτσα μας;
Δεν πρέπει τίποτα. Από την απόλυτη γύμνια μέχρι τον πλουραλισμό χρωμάτων και σχεδίων, όλα επιτρέπονται. Εξαρτάται από τη διάθεση, τον τόπο που θα τα φορέσεις, την ώρα της ημέρας.

Το απόλυτο καλοκαιρινό look για το 2024.
Για μένα το πιο σημαντικό είναι η φυσικότητα και η απλότητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο το τι φοράμε. Αφορά και τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα νύχια. Νομίζω ότι το καλοκαιρινό φυσικό μαύρισμα είναι το καλύτερο μακιγιάζ και τα πιο απλά φορέματα είναι αυτά που κάνουν το καλοκαίρι όμορφο. Αγαπημένο μου φόρεμα από τη φετινή μας συλλογή είναι το στράπλες Comedy dress. Με ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα είναι ό,τι πιο κοντά στο δικό μου απόλυτο καλοκαιρινό look.

Jenny.Gr

Ένα fashion summer tip που σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη.
Φυσικότητα, αυθεντικότητα.

Ένα όνειρο για τα επόμενα καλοκαίρια.
Υγεία και ψυχική ηρεμία.

Ανακαλύψτε τις συλλογές της Sophie Deloudi στο www.sophiedeloudi.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.