ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μικρές «πινελιές» χρώματος που θα μεταμορφώσουν το μονόχρωμο σύνολό σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2024

Μικρές «πινελιές» χρώματος που θα μεταμορφώσουν το μονόχρωμο σύνολό σου
Instagram/chloelecareux
Μεταμόρφωσε το σύνολό σου με την προσθήκη λίγου χρώματος

Ορκίζεσαι στη minimal αισθητική των Scandi girls και λατρεύεις την απλότητα και την κομψότητα των Γαλλίδων. Άρα μιλάμε για πολλά, σικάτα, γραμμικά και ουδέτερα μονόχρωμα σύνολα. Ήρθε όμως η στιγμή όπου όλη αυτή η μονοχρωμία κάπως σε έχει κουράσει. Είσαι στη φάση που θέλεις να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου και στο σύνολό σου. Μη φοβάσαι, ήρθε η ώρα!

Αν γίνει απότομα, δηλαδή φορέσεις ένα lime φόρεμα, μόλις δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα πιστέψεις ότι άνοιξε το Τριώδιο και η προσπάθεια και η σκέψη θα πάνε χαμένα. Καλύτερα να στραφείς σε πιο διακριτικές προσθήκες. Ναι, βάλε χρώμα στο σύνολό σου, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα. Δεν μπορεί να αλλάξεια από ιέρεια της ασπρόμαυρης παλέτας, σε Άιρις Άπφελ μέσα σε ένα απόγευμα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τους 6 στιλάτους τρόπους ώστε να δοκιμάσεις και εσύ να προσθέσεις λίγο χρώμα στα καλοκαιρινά look σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Δοκίμασε ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια

2. Επένδυσε σε μια oversized χρωματιστή τσάντα

3. Ρίξε πάνω από ένα μονόχρωμο σύνολο, ένα ριγέ χρωματιστό πουκάμισο

4. Δοκίμασε μια χρωματιστή midaxi φούστα

5. Επίλεξε ένα χρωματιστό μαγιό

6. Ένα χρωματιστό μαντήλι θα κάνει τη διαφορά

Αφού διάβασες για το πώς να εντάξεις λίγο χρώμα στο σύνολό σου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.