ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Scandi summer: 4 τάσεις που αντιγράφουμε από τις Σκανδιναβές το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιουνίου 2024

Scandi summer: 4 τάσεις που αντιγράφουμε από τις Σκανδιναβές το καλοκαίρι
Instagram/tinvcb
Τα κομμάτια που φοράνε οι Σκανδιναβές αυτό το καλοκαίρι και τα θέλουμε σήμερα

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το «je ne sais quoi», την ικανότητά τους δηλαδή να μοιάζουν ότι απλά έβαλαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και να παραμένουν εξαιρετικά στιλάτες, κομψές και φυσικά σύγχρονες. Πέρα όμως από τις «χιλιοτραγουδισμένες» Γαλλίδες υπάρχουν και οι Σκανδιναβές. Αυτές οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια έγιναν γνωστές και για το δικό τους χαρακτηριστικό look, επηρεάζοντας ολοένα και περισσότερο τις τάσεις της μόδας.

Οι Σκανδιναβές έχουν έναν πολύ δικό τους τρόπο να συνδυάζουν τα κομμάτια της ντουλάπας τους. Τα πατρόν που επιλέγουν είναι κατά βάση απλά, αλλά πάντα με ένα σύγχρονο twist, τα χρώματα είναι συνήθως ουδέτερα ή απλά μονόχρωμα και τα αξεσουάρ τους έντονα. Δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στις υφές. Δεν είναι τυχαίο που η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έχει γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον και άνθρωποι της μόδας «τρέχουν» να παρακολουθήσουν τα shows της. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τις 4 τάσεις που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτό το καλοκαίρι από τις Σκανδιναβές φίλες μας. Κράτα σημειώσεις!

1. Ασπρόμαυρα elevated σύνολα

2. Μεγάλα floral prints

3. Μπλε λευκά πουκάμισα

4. Κόκκινα φορέματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.