ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο David Beckham για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του H&M


11 Ιανουαρίου 2013

david-beckham-3.jpg

Ο Guy Ritchie σκηνοθετεί τη νέα καμπάνια.

Ο διάσημος σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών Guy Ritchie υπογράφει τη νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια της συλλογής David Beckham Bodywear at H&M, στην οποία ο David εμφανίζεται για πρώτη φορά ως ήρωας σε ταινία δράσης. «Ο David είναι γεννημένος πρωταγωνιστής» μας εξηγεί ο Guy Ritchie. «Για μένα, η καμπάνια αυτή ήταν κάτι παραπάνω από μια διαφήμιση. Ήταν σαν να σκηνοθετούσα μια ταινία μικρού μήκους».

Στη χιουμοριστική αυτή ταινία, που η παγκόσμια πρεμιέρα της αναμένεται στις 6 Φεβρουαρίου, ο Beckham εξαπολύει ένα εντυπωσιακό κυνηγητό στους πολυσύχναστους δρόμους και τα πάρκα του Beverly Hills, φορώντας μόνο το μποξεράκι του. «Η συνεργασία μου με τον Guy ήταν μια φανταστική εμπειρία» λέει ο Beckham. «Ελπίζω να διασκεδάσετε παρακολουθώντας το φίλμ, τόσο όσο διασκέδασα κι εγώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων». Η προσθήκη νέων χρωμάτων στη συλλογή συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και περιλαμβάνει κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες όπως και χακί αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.