ΣΤΙΛ FASHION NEWS

G-STAR RAW: H νέα διαφημιστική καμπάνια της


15 Φεβρουαρίου 2013

G-Star2.jpg

Η G-STAR -The Art of RAW- παρουσιάζει τον Skrillex.

Η νέα καμπάνια S/S 2013 της G-Star RAW-The Art of RAW- εκφράζει τη γοητεία που ασκούν στο brand οι διάφορες όψεις του “ακατέργαστου” (RAW) και οι απροσδόκητοι συνδυασμοί τους. Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της καμπάνιας αναδεικνύεται το “αντικείμενο τέχνης” (Skeleton dog), ενώ ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει και η καλλιτεχνική συνεργασία με τον παραγωγό ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής Skrillex.

Το επίκεντρο της καμπάνιας S/S 2013 της G-Star είναι ένα animated video που παρουσιάζει τη διαδικασία κατασκευής του denim: από το βαμβάκι στην ίνα και από τη διεργασία βαφής στην ύφανση με το στημόνι και το υφάδι, έως και σε κάθε βήμα που είναι σημαντικό για τη δημιουργία ποιοτικού υφάσματος denim. Το video υποστηρίζει το πάθος της G-Star για αυτό το εξαιρετικό πανί και παρουσιάζει την εξερεύνηση για “νέους denim ορίζοντες”. Το video που κλείνει με τον χαρακτηριστικό Skeleton Dog της G-Star, “γιορτάζει” το πάθος για την κατασκευαστική τεχνική του denim και τις απεριόριστες δυνατότητες της. Το video Art of RAW συνοδεύεται από ένα μουσικό κομμάτι που δημιουργήθηκε ειδικά για την καμπάνια από τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Skrillex.

Δείτε παρακάτω το video Art of RAW:

Skrillex- “Ακατέργαστο”(RAW) ταλέντο, αυτοδημιούργητος, πρωτοπόρος της ψηφιακής μουσικής, καθώς και γνήσιος οπαδός του G-Star Elwood denim.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.