ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Natalia Vodianova σχεδιάζει τη δική της σειρά παπουτσιών


1 Μαρτίου 2013

NATALIA-VODIANOVA-COLLECTION3.jpg

Για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Natalia Vodianova συνεργάστηκε με τη ρωσική εταιρία Centro, με σκοπό να δημιουργήσει μία νέα σειρά παπουτσιών που θα πωληθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού συλλόγου του μοντέλου, The Naked Heart Foundation.

Το διάσημο μοντέλο σχεδίασε μία σειρά από γόβες διαφόρων χρωμάτων σε κλασικό στυλ που θα πωλούνται για 70 ευρώ το ζευγάρι. «Νομίζω ότι το να δείχνεις καλά και το να κάνεις καλό πηγαίνουν πολύ καλά μαζί», είπε. «Ελπίζω ότι η όμορφη ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή κολεξιόν παπουτσιών που σχεδίασα για την Centro, δεν θα κάνει μόνο κάθε κοπέλα να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα, αλλά ότι θα δίνει και την ευκαιρία να αλλάξουμε τον κόσμο, ενισχύοντας το The Naked Heart Foundation».

Η Natalia ίδρυσε αυτόν τον σύλλογο το 2004 με σκοπό να ενισχύσει παιδιά στη Ρωσία που έχουν ανάγκη από στήριξη, και από τότε έως σήμερα έχει χτίσει πάνω από 90 παιδικές χαρές, ενώ έχει δημιουργήσει και ένα δίκτυο στήριξης οικογενειών που το έχουν ανάγκη. «Η κοινωνική αλλαγή δεν έρχεται με το μαγικό ραβδί, γίνεται γιατί εμείς την κάνουμε να γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενη που η Centro και το net-a-porter.com συνεργάστηκαν για να κάνουν πραγματικότητα αυτό το υπέροχο project. Αγαπητές κυρίες, παρακαλώ στηρίξτε αυτήν μας την πρωτοβουλία, κι ας έχει αυτό το παραμύθι ένα ευχάριστο τέλος», δήλωσε το μοντέλο με σκοπό να παρακινήσει τις ενδιαφερόμενες.

Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη για αγορά, στο site net-a-porter.com από σήμερα.

Οι γόβες διατίθενται σε nude, φούξια και μαύρο χρώμα.

 Photo Credits: vogue.co.uk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.