ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Shaya μοιάζει υπερβολικά στη Ριάνα με το νέο της look


18 Απριλίου 2013

Η άλλοτε τραγουδίστρια των Hi-5 άλλαξε το στυλ της και δείχνει να μιμείται τη διάσημη pop star!

Η σχέση της με τη μόδα είναι άριστη, ενώ από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ακολουθούσε πάντα το εκάστοτε fashion ρεύμα.

«Μ’ αρέσει πολύ η μόδα… όχι ότι την ακολουθώ κατά γράμμα, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με αυτή. Υπάρχουν πολλά που δεν μ’ αρέσουν πάνω μου, αλλά σέβομαι την μόδα και εμπνέομαι απ’ αυτήν. Προτιμώ το ντύσιμο, που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το ρούχο που επιλέγω, να με “φοράει”».

Η φωτογράφηση που πραγματοποίησε η Shaya για τα Li-La-Lo ήταν άκρως πολύχρωμη και καλοκαιρινή και όπως δήλωσε αυτό ήταν και το concept που την έπεσε να συμμετάσχει.

Όσον αφορά τις δηλώσεις ότι μοιάζει με τη Ριάνα, η τραγουδίστρια δηλώνει:

«Δεν με ενοχλεί γιατί θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, αλλά νομίζω ότι μπερδεύουν λίγο το χρώμα μας με την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης ακούω ότι μοιάζω και με την Whitney Houston, Beyonce, Sade, India Αrie, όλα τα έχω ακούσει! Όσοι με γνωρίζουν πάντως βλέπουν μόνο την Shaya».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.