Η εταιρεία Samsung και ο οίκος Alexander Wang ενώνονται

Τρίτη 27 Αύγουστος 2013
Alexander-Wang-Bag-vogue-22Aug13-PR_b-Copy.jpg

Για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο οίκος μόδας Alexander Wang και η εταιρεία Samsung Electronics συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία τσάντα και συγκεκριμένα ένα σάκο γυμναστηρίου που περιέχει σκίτσα από το spartphone Galaxy Note της Samsung.

 "Η εκτύπωση περιέχει την ενέργεια της Νέας Υόρκης», είπε συγκεκριμένα ο σχεδιαστής. "Η συνεργασία αυτή είναι ένα μεγάλο παράδειγμα του πώς η τεχνολογία και το στυλ μπορούν  να ενωθούν απρόσμενα αλλά με ουσιαστικό τρόπο."

 Μέρος των εσόδων θα πάει για τον οργανισμό Art Start της Νέας Υόρκης. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που χρησιμοποιεί την τέχνη για να επιφέρει θετικές αλλαγές στις κοινότητες. Έχει  επίκεντρο τα παιδιά από την ηλικία των 5 έως 21 και παρέχει κυρίως ψυχολογική στήριξη δίνοντάς τους αυτοπεποίθηση και βοηθώντας τα στη σταδιοδρομία τους.

"Αυτή η συνεργασία με τον Wang είναι τόσο συναρπαστική, επειδή δείχνει πραγματικά πώς η τεχνολογία όχι μόνο επιτρέπει, αλλά εξουσιοδοτεί τη δημιουργική φαντασία των σχεδιαστών μόδας», δήλωσε ο Younghee Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του παγκόσμιου μάρκετινγκ στη Samsung.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 Photo Credit: Vogue