ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Accessorize: Η ηθοποιός Tamsin Egerton είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας


13 Σεπτεμβρίου 2013

ACCESSORIZE-4.jpg

Για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013.

Η Βρετανίδα ηθοποιός και αγαπημένη παρουσία της πρώτης σειράς της Fashion Week κάνει το ντεμπούτο της για το Λονδρέζικο brand, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προγενέστερες μούσες των Accessorize Kate Upton, Claudia Schiffer, Lily Cole και Bar Refaeli. Η φωτογράφιση έγινε στο Λονδίνο από τον Ben Weller, με την Egerton να παρουσιάζει βασικά κομμάτια και τάσεις της νέας συλλογής των Accessorize, και τη γνωστή στυλίστρια Naomi Miller να υπογράφει την επιμέλεια του styling.

Μέσα από την καμπάνια, παρουσιάζονται οι διαφορετικές ιστορίες ενός Λονδρέζικου κοριτσιού που επιλέγει για τις καθημερινές του εμφανίσεις εντυπωσιακές totes, ευρύχωρα oversized clutches, κομψές colour-blocked hobos, αλλά και κοσμήματα με έντονο το στοιχείο της υπερβολής σε heirloom style, επεμβαίνοντας με διακοσμητικό ύφος στα city-wear outfits. Οι ιστορίες συνεχίζονται με τη νεαρή ηθοποιό να υποδύεται μια street-savvy fashionista με boyfriend beanies και statement πλεκτά, ενώ για τις εορταστικές ημέρες και τα parties του χειμώνα, επιλέγει τις ογκώδεις πέτρες και τα εντυπωσιακά διακοσμημένα clutches. Η φετινή συλλογή των Accessorize αποτελεί έναν κομψό συνδυασμό βρετανικών φολκλόρ στοιχείων και διαχρονικών θηλυκών μοτίβων. Τα prints, αλλά και το ρετρό ύφος δε λείπουν από το χειμώνα, ενώ η επιστροφή στο στιλιστικό accessorizing των 60s και των 70s ενισχύει την αίσθηση αυτοπεποίθησης. Τέλος, για τη Miss Accessorize, η πιο pop σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ παρουσιάζει ζωηρά χρώματα και καινοτόμα σχήματα με ξεχωριστή προσωπικότητα.

ACCESSORIZE 1   ACCESSORIZE 4

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.