ΣΤΙΛ FASHION NEWS

14η AXDW: Η πρόβα hair styling για το σχεδιαστή Πάνο Απέργη


9 Οκτωβρίου 2013

Μάθετε τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά του show αλλά και τη συλλογή του.

Το Jenny.gr βρέθηκε στην επίσημη πρόβα hair styling του σχεδιαστή Πάνου Απέργη όπως θα παρουσιαστεί στην 14η εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Vassilis P. Diamantopoulos HairStudio με προϊόντα Toni & Guy! Κομψά κι εντυπωσιακά hair looks δημιουργήθηκαν από τον ταλαντούχο Βασίλη Διαμαντόπουλο για τις ανάγκες του fashion show που θα πραγματοποιηθεί στην 14η AXDW από τις 18-21 Οκτωβρίου. Όπως μας αποκάλυψε ο σχεδιαστής Πάνος Απέργης: ‘’Τη συλλογή μου την έχω εμπνευστεί από την Ισπανία, από την παράδοση και την κουλτούρα του λαού, όπως αυτό συμβαίνει κάθε φορά στις συλλογές μου, γι αυτό και με χαρακτηρίζουν ethnic. Θα δούμε χρώματα, δέρματα περασμένα από ειδικές επεξεργασίες που κάνουν δαντέλα, λουλούδια, ψηφιακά τυπώματα δικά μου, μερικά βιομηχανικά υλικά που τα έχω δέσει και τα έχω προσαρμόσει στη σύγχρονη γυναίκα. Σχετικά με το hair styling μου το πρότεινε ο κ.Διαμαντόπουλος, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί θεωρώ πως είναι ο καλύτερος στη δουλειά του.’’ Συνεχίζει λέγοντας πως η Κάτια Ζυγούλη θα μπορούσε να φορέσει καλύτερα και να αντιπροσωπεύσει τα ρούχα του.

pic 1

Κομψά κι εντυπωσιακά hair looks με προϊόντα Toni & Guy δημιουργήθηκαν από τον ταλαντούχο Βασίλη Διαμαντόπουλο για τις ανάγκες του fashion show του Πάνου Απέργη που θα γίνει στην 14η AXDW.

pic 2

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.