ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Diesel: T-shirts Limited edition


16 Οκτωβρίου 2013

Στα πλαίσια της ανατρεπτικής teaser καμπάνιας #DIESELREBOOT.

Η Diesel αναπαράγει τις ψηφιακές εικόνες και τα mottos επάνω σε t-shirts από την καμπάνια που δημιουργήθηκε από το Nicola Fomichetti, τον νέο artistic director του brand, η οποία έχει προβληθεί τους τελευταίους μήνες στα κτήρια των μεγαλύτερων πόλεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Μία καμπάνια που δηλώνει και την επικείμενη ‘’επανεκκίνηση’’ της Diesel. Ο Nicola Formichetti δηλώνει ότι τα συνθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγγίξεις μια κοινότητα και να συγκεντρώσεις τους ανθρώπους γύρω από ένα σκοπό.

Η σειρά αυτή των t-shirts αποτελείται από πορτραίτα που συνοδεύονται από σύντομες, προκλητικές δηλώσεις όπως <> και <>. Τα tshirts είναι unisex και βγαίνουν σε 2 χρώματα : λευκό και μαύρο , με 5 διαφορετικά θέματα : ’’The Pope" , " Dieselreboobs " , " The rebel" , " I write my own story » και «creativity is my weapon».

More info: Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο Diesel store Golden Hall, στα Diesel shop in shops των πολυκατάστημάτων και σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.