ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει την έβδομη συλλεκτική τσάντα για την ενίσχυση του Breast Health International


22 Οκτωβρίου 2013

Ο Patrick Demarchelier φωτογραφίζει τις Claudia Schiffer και Naomi Campbell για την 2013 ΒΗΙ καμπάνια.

Το Tommy Hilfiger Group ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνέχιση -για έβδομη συνεχή χρονιά- της υποστήριξης του Breast Health International κατά του καρκίνου του στήθους, με την κυκλοφορία μιας νέας συλλεκτικής τσάντας. Η 2013 ΒΗΙ καμπάνια επανενώνει τις Claudia Schiffer και Naomi Campbell μέσα από τον φακό του Patrick Demarchelier.

Η ΒΗΙ 2013, είναι μια μεσαίου μεγέθους satchel-tote cross τσάντα, σε χρώμα midnight blue core με cherry red πλαϊνές λεπτομέρειες. Φτιαγμένη από Ιταλικό pebbled δέρμα, η τσάντα εκφράζει την κλασική Αμερικάνικη cool αισθητική του Tommy Hilfiger. Το λευκό hangtag accent με το λευκό εσωτερικό φερμουάρ αποτυπώνουν τη ναυτική έμπνευση της τσάντας. Πρόσθετα στοιχεία στην τσάντα, αποτελούν μια μεγάλη εξωτερική τσέπη με μαγνητικό κλείσιμο, ένα εσωτερικό χώρισμα με φερμουάρ, μια τσέπη για κινητό τηλέφωνο καθώς και brass accents.

Η συλλεκτική τσάντα θα πωλείται προς €299 και €100 από κάθε πώληση θα πηγαίνουν απευθείας στο Fund for Living. Με αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία, το Breast Health International παρέχει βοήθεια στις γυναίκες με καρκίνο του στήθους και τις οικογένειες τους καλύπτοντας έξοδα ή αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν στην φροντίδα τους που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά προγράμματα.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα από σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2013.

pic 1 pic 2 pic 3

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.