ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Zeus+Δione στέλνει ευχές με πρωτότυπα γούρια


19 Δεκεμβρίου 2013

ZEUS+DION.jpg

New Year’s Essentials!

Με έμπνευση την ελληνική παράδοση, η Zeus+Δione δημιουργεί μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, αιχμαλωτίζοντας σε πρωτότυπα γούρια την καλή τύχη που όλοι χρειαζόμαστε.

Την εποχή των μινωικών χρόνων η μέλισσα λατρεύονταν ως «ιερό» έντομο. Οι Κρήτες φρόντιζαν με επιμέλεια την αναπαραγωγή της, καθώς το μέλι της ήταν πολλαπλώς χρήσιμο τόσο ως βασικό στοιχείο διατροφής, όσο και ως ιατρικό συμπλήρωμα. Η μέλισσα κυριαρχεί στις μινωικές αναπαραστάσεις και συνδέεται πάντα με τη σκληρή δουλειά, την ευημερία και την παραγωγικότητα. Πιστός στην ελληνική ιστορία και μυθοπλασία, ο οίκος Zeus+Δione, σε συνεργασία με τη γνωστή δημιουργό Ιλεάνα Μακρή, μετατρέπουν το γνωστό μινωικό σύμβολο σε ένα μοναδικό γούρι, τη Βασίλισσα Μέλισσα - Προστάτη του 2014. Κατασκευασμένη από 14Κ χρυσό ή ασήμι, η μέλισσα τοποθετείται πάνω σε ξύλινη βάση, συμβολίζοντας τον προστατευτικό ρόλο που κατέχει το ξύλο σε κάθε έκφανση της ελληνικής παράδοσης.

Ξεχωριστή θέση στη χριστουγεννιάτικη συλλογή, κατέχει ακόμα ένα γούρι της Zeus+Dione για τη χρονιά 2014, η Τυχερή Σκούπα. Βασισμένη σε μία πανάρχαια πεποίθηση, σύμφωνα με την οποία καθετί ανεπιθύμητο αποτρέπονταν από την τοποθέτηση μιας σκούπας στην εξώπορτα, η Zeus+Δione δημιουργεί ένα πρωτότυπο γούρι που θα διώξει τα αρνητικά στοιχεία και θα χαρίσει γαλήνη και ξεγνοιασιά. Το παντατίφ διατίθεται σε ασημένιο και επιχρυσωμένο, σε ροζ και κίτρινο χρώμα.

[gallery-284696] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.