ΣΤΙΛ FASHION NEWS

G-Star Raw: Η συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014


6 Φεβρουαρίου 2014

19.jpg
Για γυναίκες και άντρες.

Από το 1996 που η G-Star παρουσίασε το πρώτο 3D denim, συνεχίζει αδιάκοπα τον επαναπροσδιορισμό της κατασκευής του denim. Όπως το G-Star Elwood, το Arc και το A-Crotch, έτσι και το μοντέλο Type C αποτελεί προϊόν της εκτεταμένης ανάπτυξης, καθώς και του πάθους της G-Star να αναπτύξει τις απεριόριστες δυνατότητες του denim.

Στη γυναικεία συλλογή δημιουργείται ένα-κάθε άλλο παρά αδιάφορο-look συνδυάζοντας το ελαφρώς φθαρμένο Type C, με chic λευκά tops και ένα μακρύ μπλε “εργατικό” πανωφόρι. Επιπρόσθετα στη δυναμική αυτής της χρωματικής αλληλοεπίδρασης, το φθαρμένο denim έρχεται σε αντίθεση με τα φίνα, λεπτά tops.

Για τους άνδρες ένα γυαλιστερό νάιλον over shirt συνδυάζεται το Type C δημιουργώντας αντίθεση, ενώ για ένα πιο extreme look το ίδιο παντελόνι συνδυάζεται με ένα πολύ μακρύ denim πουκάμισο.

Αυτή τη σεζόν, η G-Star RAW γιορτάζει τα 25 χρόνια από τη δημιουργία της, με μία αναδρομική γκάμα από premium denims. H G-Star παρουσιάζει εκ νέου καινοτόμα υφάσματα denim, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σήμερα, όπως ένα “βαρύ” raw denim 25oz. και ένα πλύσιμο “25 ετών φθοράς”.To αποκλειστικό 25oz. denim που κατάφερε να υφάνει η G-Star αποτελεί τεχνολογική έκπληξη, καθώς η παραγωγή denim πάνω από 19οz. είναι πολύ δύσκολη.

Παράλληλα, η G-Star παρουσιάζει το Red Listing πανί Streaky, που αποτελεί την επανακυκλοφορία του πρώτου premium denim υφάσματος που χρησιμοποίησε η G-Star. Το ύφασμα αυτό βγαίνει σε δύο διαφορετικά πλυσίματα: το RAW (άπλυτο) και το πλύσιμο“25 ετών φθοράς”.

Όσον αφορά στα ανδρικά μοντέλα, η γκάμα αποτελείται από το G-Star Elwood, το Faeroes, το Lumber pant και το US First. Για τις γυναίκες δημιουργήθηκαν τρία σχέδια denim βασισμένα στα ανδρικά πατρόν, αλλά ξαναδουλεμένα με εκλεπτυσμένες ραφές, σε tapered γραμμή και ελαφρώς κοντά αποκαλύπτοντας τη θηλυκότητα του γυναικείου αστράγαλου.

[gallery-300779] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.