ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M: Black Tie Party


9 Απριλίου 2014

Υποδέχτηκε την Conscious & Conscious Exclusive σειρά ρούχων.

Χθες το βράδυ στο κατάστημα της Η&Μ, στην οδό Ερμού 54 εκλεκτοί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο exclusive Black Tie Party που πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα των συλλογών Conscious & Conscious Exclusive. Οι επιρροές της Exclusive συλλογής είναι η λάμψη και το bohem στιλ. Σε ένα σκηνικό που συνδύασε μόδα με black tie props, μουσική των "Πλαστελίνη" και χορό από τη χορευτική ομάδα του Πάνου Ξυλά. Ξεχώρισε η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία χόρεψε και τραγούδησε την νέα της επιτυχία «Σε ένα όνειρο». Όσοι παρευρέθηκαν εκεί είχαν την δυνατότητα να δουν την συλλογή φορεμένη από τους: Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Πετρουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λυδία Παπαιωάννου, Μαρία Ηλιάκη, Μύρωνας Στρατής, Τζένη Θεωνά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι αυτοί στήριξαν και την πρωτοβουλία της Η&Μ για ανακύκλωση ρούχων, φέρνοντας τα παλιά τους ρούχα για ανακύκλωση.

hm-conscious_0026

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Νικολέτα Ράλλη, ο Άλεξ Κάβδας, ο Σπύρος Μαργαρίτης από τα MTV news και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD. Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και ο 1ος Instameet fashion διαγωνισμός που έφερε κοντά Instagramers και bloggers να φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν με τις νέες συλλογές Conscious & Conscious Exclusive. Οι συλλογές θα διατίθενται από τις 10 Απριλίου. Η Conscious σε όλα τα Η&Μ καταστήματα και η Conscious Exclusive σε περίπου 150 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 από τις 10 Απριλίου και στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20 από τις 12 Απριλίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.