ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Brooks Brothers: Spring essentials για εσάς και το σύντροφό σας


2 Μαΐου 2014

43.jpg

Μοντέρνα και διαχρονικά κομμάτια φτιάχνουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.

Νεανικός αέρας επικρατεί στο brand Brooks Brothers για άνδρες και γυναίκες τη νέα σεζόν κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που θέλει ισορροπημένα «αυστηρά» looks θα δούμε τα κλασσικά γυναικεία κομμάτια όπως το blazer ή το αυστηρό φόρεμα να εμφανίζονται σε ζωηρά χρώματα, μοδάτες διχρωμίες, λουλούδια, μοντέρνα «κοψίματα» και να φοριούνται εύκολα όλη μέρα. Την ίδια φιλοσοφία θα δούμε και στην αντρική συλλογή Brooks Brothers όπου το δυνατό colourblocking, τα stylish καρώ μοτίβα, τα εκθαμβωτικά χρώματα μετατρέπουν τις εμφανίσεις του συντρόφου σας σε απόλυτα μοδάτες, κομψές ενώ συγχρόνως αποπνέουν κλασσική γοητεία.

Δείτε τα πιο βασικά Brooks Brothers κομμάτια που θα πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα η δικιά σας και του συντρόφου σας ώστε να πετύχετε τις πιο μοντέρνες, chic & classic ανοιξιάτικες εμφανίσεις:

[gallery-334162] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.