ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«We love women»: Fashion Show στο Golden Hall με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού!


26 Μαΐου 2014

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Golden Hall γιορτάζει δυναμικά τη γυναίκα και η παρουσία της εντυπωσιακής Δούκισσας Νομικού κορυφώνει μια σειρά εκδηλώσεων με τον τίτλο «We Love Women» που χάρηκαν οι επισκέπτριες σχεδόν όλο το Μάιο.

Την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 7μμ, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, ένα ιδιαίτερο Fashion Show θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μουσική, ομορφιά, στιλ και όλες τις τάσεις της μόδας. H εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού θα παρουσιάσει το show, γεμίζοντας το με λάμψη και ομορφιά και δίνοντας το δικό της, μοναδικό στίγμα. O αναγνωρισμένος Fashion editor Μιχάλης Πάντος, θα αναδείξει όλες τις τάσεις του καλοκαιριού προσεγγίζοντας όλα τα στιλ ώστε κάθε γυναίκα να δει ένα κομμάτι του εαυτού της στο catwalk. Sporty, glamour, business, bohemian τάσεις συνδυάζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο ώστε να πάρουν ιδέες όλες οι γυναίκες και να δουν τις υπέροχες επιλογές που υπάρχουν στα καταστήματα μόδας και αξεσουάρ του Golden Hall.

Αμέσως μετά, ένα after fashion party στο δεύτερο όροφο, θα ολοκληρώσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που προσκαλεί κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει το εαυτό της και να του χαρίσει όμορφες στιγμές από το πρωί ως το βράδυ μόνο στο Golden Hall!

Golden Hall..First of all!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.