ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Steve Madden: Όταν το style γίνεται lifestyle!


6 Ιουνίου 2014

Η νέα συλλογή STEVE MADDEN Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 μόνο στη Nak shoes.

Και φέτος το καλοκαίρι ο μεγαλύτερος Αμερικανός σχεδιαστής STEVE MADDEN μας συναρπάζει με την συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014 μόνο στη Nak shoes!

Πιστός στο street style, urban ύφος του αλλά πάντα με μια έντονη θηλυκή διάθεση απογειώνει το στιλ με κάθε σχέδιο του. Ankle wrap πέδιλα, gladiator σανδάλια, εντυπωσιακές πλατφόρμες, κομψά flats είναι μόνο μια γεύση από την ίσως πιο πλούσια συλλογή του.

SMINT_SPR2_Product_2014_33685-(1)_LR

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σχεδιαστής «Αυτό που με εμπνέει είναι αυτά που φοράνε οι άνθρωποι στους δρόμους μεγάλων πόλεων του κόσμου από τη Νέα Υόρκη έως Λονδίνο. Αντλώ τις ιδέες και την έμπνευση μου περπατώντας τα πεζοδρόμια σε όλο τον κόσμο.» Γι’ αυτό και έχει καταφέρει να γίνει ο πιο πετυχημένος trendsetting σχεδιαστής με μοναδικό ύφος που έχει πλέον καθιερωθεί σαν lifestyle.

Τη νέα συλλογή STEVE MADDEN | SS14 μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στο επίσημο e-shop www.nak.gr με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.