ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Φέτος, το καλοκαίρι… θα είναι πιο vogue από ποτέ!


12 Ιουνίου 2014

Νέα σειρά New Look από τη Vogue.

Νέα όνειρα, νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί και νέες εμπειρίες! Αυτό είναι το σκηνικό του φετινού καλοκαιριού, που θα είναι πιο Vogue από ποτέ! Κάθε μέρα ξεκινά ευχάριστα και η καθημερινότητά μας αποκτά ξεχωριστό τόνο με ανεβασμένη διάθεση! Νιώθουμε ανανεωμένες και το εκπέμπουμε κάθε στιγμή!

O αέρας ανανέωσης, φυσικά δε λείπει από το look μας! Έντονα φλοράλ, γεωμετρικά μοτίβα, ρούχα με μινιμαλιστικό στιλ, παστέλ χρώματα, δαντέλες και τούλια είναι οι νέες προτάσεις των μεγάλων Οίκων Μόδας που μας προκαλούν και μας υπόσχονται ένα ενδιαφέρον στιλιστικά καλοκαίρι!

Μαζί με τις νέες τάσεις της μόδας, έρχεται και η ολοκαίνουργια συλλογή NEW LOOK της Vogue! Μοδάτα ρολόγια με έντονο χαρακτήρα και ζωηρά χρώματα ολοκληρώνουν το στιλ μας, κάνοντας κάθε μας εμφάνιση, ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που λατρεύει τη μόδα και θέλει να ξεχωρίζει, τα σχέδια της νέας συλλογής NEW LOOK, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα μοναδικό ρολόι ανάμεσα από μία ποικιλία ευφάνταστων χρωμάτων που αναδεικνύει με το προσωπικό μας στιλ.

Η NEW LOOK, η τρίτη γενιά του επιτυχημένου μοντέλου της εταιρείας, είναι η must-have πρόταση του καλοκαιριού. Διαθέτει πιο λεπτό προφίλ, καμπυλότητα στο εσωτερικό της κάσας για πιο ανατομική αίσθηση και λουράκι από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη, χαρίζοντας έτσι βελούδινο άγγιγμα στον καρπό.

MATCH YOUR summer STYLE με την εκρηκτική σειρά NEW LOOK και δώστε χρώμα σε κάθε σας εμφάνιση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.