ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Converse: Η νέα συλλογή Fall-Winter 2014


2 Σεπτεμβρίου 2014

PicMonkey-Collage22.jpg

Η νέα συλλογή της Converse All Star για τη σεζόν F-W 2014 εκσυγχρονίζει το εμβληματικό μοντέλο του All Star και παρουσιάζει νέες παραλλαγές του, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και σε ποικιλία σχεδίων που θα ολοκληρώσουν τη γκαρνταρόμπα των sneakers’ fans.

Στα νέα σχέδια συμπεριλαμβάνονται τα μοντέλα Back Zip και Tri Zip, που ενσωματώνουν λεπτομέρειες με φερμουάρ είτε στο πίσω μέρος, είτε στο πλάι με αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερο look, που θα ξεχωρίσει αυτή τη σεζόν! Τα Back Zip και τα Tri Zip θα διατίθενται σε πετροπλυμένο καμβά με κεντημένο απλικέ λογότυπο, καθώς και σε καμβά στα κλασσικά χρώματα. Επίσης παρουσιάζονται και σε δέρμα σουέτ με χάνδρες στο φερμουάρ που παραπέμπουν σε indian- boho στιλ.

 CONVERSE

Οι πλατφόρμες που λανσαρίστηκαν την περασμένη σεζόν παρουσιάζονται επίσης σε πετροπλυμένο καμβά, αλλά και σε άσπρο και μαύρο δέρμα.Τα μοντέλα με τις δύο μεταλλικές αποχρώσεις και  αυτά από σουέτ και επένδυση από συνθετική γούνα σε τρεις χρωματισμούς, όχι μόνο “ανεβάζουν” το ύψος, αλλά και το στιλ της γυναίκας που θέλει να συνδυάσει κάθε είδους εμφάνιση με τα αγαπημένα της sneakers.

CONVERSE1

Τα νέα Converse Chuck Taylor All Star Rubber με το κομψό μονόχρωμο look προσφέρουν προστασία από το βροχερό καιρό, αλλά και από τη λάσπη που δημιουργείται στα φεστιβάλ μουσικής!

converse2 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.