ΣΤΙΛ FASHION NEWS

NYFW: Το fashion show της Diesel Black Gold


11 Σεπτεμβρίου 2014

DSC_0297.jpg

Kυρίαρχη έμπνευση του Andreas Melbostad για τη νέα συλλογή της Diesel Black Gold, υπήρξε ένα δερμάτινο τζάκετ με μεταλλικά αστέρια που φορούσε ο Gary Numan τη δεκαετία του 1980.

Fluid φορέματα από μετάξι Georgette, κρεπ ή δέρμα με περίγραμμα από καρφιά στα ντεκολτέ ή στις Aline ραφές τους ώστε να τονίζεται ο σχεδιασμός τους. Ψηλόμεσες φούστες, φορμαρισμένες, ραμμένες και φαρδιές. Τα tonal σύνολα δημιουργούνται από μια γραφική παλέτα που αποτελείται από μαύρο, λευκό, γαλάζιο και κόκκινο χρώμα με ασημί μεταλλικές πινελιές. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Χαριτωμένα denim και δερμάτινα κομμάτια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, χρησιμοποίησε σκέτο denim στις ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου και του σιέλ, ενώ είδαμε και μία μεγάλη ποικιλία από bra tops.

Στα highlights της συλλογής θα συγκαταλέγαμε τη συνεργασία της Samsung και του Melbostad, με τον τελευταίο να «μεταφράζει» σε customized αξεσουάρ την πρωτοποριακή τεχνολογία του Samsung Gear S.

DSC_0670

 NDR_7668_R

[gallery-378978] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.