ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η G-Star RAW “έκανε βουτιά” στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


17 Σεπτεμβρίου 2014

NYFW-Ocean-night_Show_0246.jpg

Με το Ocean Night event, οδηγώντας την πόλη “κάτω από την επιφάνεια του νερού”.

Πριν λίγες ημέρες στη διάρκεια του Ocean Night event παρουσιάστηκε η πολυαναμενόμενη 2η συλλογή Raw for the Oceans για τη σεζόν S-S 2015. Ανάμεσα στα μοντέλα, στη σκηνή ανέβηκε και ο συν-σχεδιαστής της συλλογής Pharrell Williams. Το εκλεκτό μίγμα των παρευρισκομένων συντακτών μόδας, trend setters και διασημοτήτων συντάχθηκε με το κίνημα εναντίον της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά.

NYFW Ocean night_

Μπαίνοντας στον ιστορικό χώρο της Wall Street 23 το δάπεδο, το ταβάνι και οι τοίχοι ήταν πλημμυρισμένα με “ρευστές” προβολές που αντανακλούσαν στην αίθουσα. Κομμάτια της συλλογής παρουσιάστηκαν μέσα σε ειδικά κατασκευασμένα ενυδρεία δημιουργώντας ένα εφέ μεγέθυνσης των υφασμάτων, των πρώτων denims που δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένα πλαστικά των ωκεανών. Η παράσταση από τον Florian Schneider, αποκλειστικό ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Kraftwerk, ολοκλήρωσε τη βραδιά.

1.NYFW Ocean night_Show_1 - Copy

“Το Denim είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα στον κόσμο-και ένα από τα πιο παραδοσιακά. Με τη συλλογή RAW for the Oceans δημιουργήσαμε την επόμενη γενιά”. Pharrell Williams

Η συνεργασία αποτελεί μια δημιουργική εξερεύνηση της G-Star και της Bionic Yarn, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την καινοτομήσουν στο χώρο του denim. Η G-Star με γνώμονα τη φιλοσοφία σχεδιασμού του brand “Just the product”, εστιάζει στη συνεχιζόμενη επανεφεύρεση της σύγχρονης κατασκευής με υψηλή ποιότητα, στην καινοτομία του 3D denim και στα νέα υλικά. Με τη συλλογή RAW for the Oceans η G-Star προτρέπει όλον τον κόσμο να στηρίξει το σκοπό και να γίνει μέρος της λύσης του προβλήματος της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά, φορώντας την υπευθυνότητα για το “ Μεγάλο Μπλέ” (Big Blue).

Η 1η συλλογή RAW for the Oceans θα διατεθεί στο αποκλειστικό κατάστημα G-Star RAW και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από το τέλος Σεπτεμβρίου.

NYFW Ocean night_Interview_0198 - Copy NYFW Ocean night_Show_0246 More info: G-Star RAW Store: The Mall Athens 210 6100760 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.