ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Olivia Palermo και η Rosie Huntington στο Παρίσι


29 Σεπτεμβρίου 2014

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι κορυφώνεται με τους πιο διάσημους οίκους να δίνουν το στίγμα τους στα catwalks και του λαμπερούς τους καλεσμένους να τραβούν τα βλέμματα. Στο fashion show του οίκου Chloe δύο κυρίες κέντρισαν το ενδιαφέρον μας όχι μόνο του διάσημου προφίλ τους αλλά και εξαιτίας της άψογης εμφάνισής τους. Η πάντα κομψή Olivia Palermo και η Rosie Huntington παρακολούθησαν την πασαρέλα του γαλλικού οίκου μόδας δίνοντας το δικό στιλιστικό μάθημα η καθεμία.

OLIVIA_PALERMO

Πιστή στα prints η Olivia Palermo. Κι αυτή τη φορά ισορροπεί το outfit με ένα απλό beauty look.

Rosie Huntington-Whiteley, Ellie Goulding, Olivia Palermo attend the Chloe show as part of the Paris Fashion Week  Womenswear Spring/Summer 2015. Pictured: Rosie Huntington-Whiteley  Ref: SPL852304  280914   Picture by: Oraito / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

H Rosie Huntington με minimal outfit έδωσε χρώμα με light blue παντελόνα και έκανε το σύνολο πιο εντυπωσιακό με τα oversied γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.