ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Pandora A/W 2014 Collection: Μία συλλογή βγαλμένη σαν από παραμύθι


6 Οκτωβρίου 2014

PANDORA1.jpg

Η νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA Autumn/Winter 2014 υποδέχεται το Φθινόπωρο και το Χειμώνα με ένα ταξίδι ανακάλυψης της φύσης. Κεντρικά στοιχεία της, τα λαμπερά φύλλα κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι με επίστρωση από κυβική ζιρκόνια, τα girly περίτεχνα λουλούδια, οι διαχρονικές ιριδίζουσες πέρλες με χρυσές εκρήξεις φωτός, αλλά και το μυστικό του νυχτερινού ουρανού, μέσα από τη νέα συλλογή, που αποδεικνύει περίτρανα τη συνεχή ερωτική σχέση της μόδας με τη φύση.

Το σύμπαν συνωμότησε και η PANDORA δημιούργησε μία από τις πιο όμορφες συλλογές βγαλμένη σαν από παραμύθι, αφού οι σχεδιαστές της εμπνεύστηκαν ευφάνταστα κοσμήματα με γοητεία και μυστικισμό που προκαλεί μία αίσθηση απόκοσμου δέους για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπως το ζούμε μέσα από μυθικές ταινίες, όπως η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.

Τα μοναδικά κοσμήματα PANDORA, μοιάζουν με γλυπτά, σε συνδυασμούς που θυμίζουν το φυσικό κόσμο,  μυστηριώδη μαγικά floral μοτίβα, λαμπερά λευκά μαργαριτάρια και μαγευτικό μαύρο σμάλτο με πολύτιμο ασήμι. Η νέα συλλογή PANDORA Autumn/Winter Collection 2014 χαρακτηρίζεται από διαχρονική ομορφιά και θηλυκότητα συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο, βραχιόλια, σύμβολα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν από μασίφ ασήμι 925 και χρυσό 14k, κυβική ζιρκόνια και άλλα πολύτιμα υλικά.

To PANDORA Night Blue Crystal Set από μασίφ ασήμι 925 και βαθύ μπλε κρύσταλλο, είναι μια ακόμη λαμπερή προσθήκη στη συλλογή.

Η σειρά περιλαμβάνει δαχτυλίδι κοκτέιλ, σκουλαρίκια και ένα κρεμαστό κόσμημα, που μαγνητίζουν πολύπλευρα το φως και αποκαλύπτουν το μυστήριο και το θαύμα του νυχτερινού ουρανού.

[gallery-387894]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.