ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Applications που χρειάζεται κάθε γυναίκα


19 Νοεμβρίου 2014

Το κινητό και συγκεκριμένα το smartphone έχει γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ-gadget κάθε γυναίκας. Αποτελεί μία mini agenda, η οποία μας υπενθυμίζει τα ραντεβού μας, μας βοηθάει στις μεταφορές, στο shopping therapy, μας δίνει ακόμα και γυναικολογικές λύσεις. Με μία μικρή έρευνα ανακαλύψαμε 4 applications που είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν χρήσιμα.

Ξεκινάμε με το "Period Diary", πρόκειται για το ημερολόγιο που σας υπενθυμίζει πότε θα αδιαθετήσετε, πότε έχετε ωορρηξία και γενικότερα σας δίνει την δυνατότητα να σημειώνετε ό,τι αφορά τον κύκλο σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε στο κινητό σας ένα reminder για την περίοδό σας και επίσης μπορείτε να ανατρέξετε να δείτε πως ήταν οι προηγούμενοι κύκλοι σας. Όλες οι γυναίκες ενδιαφερόμαστε για την σιλουέτα μας. Με το application "Thermides" μπορείτε να μάθετε πόσες θερμίδες έχει το κάθε τρόφιμο. Περιλαμβάνει όλα τα είδη των τροφών και τις θερμίδες που αντιστοιχεί στο καθένα από αυτά ανάλογα με τη μονάδα μέτρησης που τα χαρακτηρίζει. Επιπλέον όλες αγαπάμε την μουσική. Με το application "Shazam" έχετε την δυνατότητα να μαθαίνετε ποιο είναι το τραγούδι που ακούτε και σε ποιον καλλιτέχνη ανήκει. Επίσης το τραγούδι αποθηκεύεται και μπορείτε να το ακούτε και στο κινητό σας, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή του που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα τα νέα hits. Τέλος επειδή πάνω από όλα είμαστε γένους θηλυκού και αγαπάμε την μόδα, το γυναικείο περιοδικοό που δεν πρέπει να λείπει είναι το "HOPE". Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα! Κατεβάστε το App στο iPad ή στο iPhone σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν!

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε στο εικονίδιο παρακάτω: Για iPhone & iPad πατήστε: available-on-iphone-app-store-logo-960x326 Για Android Smartphone & Tablet πατήστε: Google-Play-Badge

Facebook: facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: instagram.com/hopethemagazine

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.