Η συλλογή Modern Essentials selected by David Beckham θα εορταστεί με μια εκστρατεία που θα σκηνοθετήσει ο διάσημος σκηνοθέτης Marc Forster. Ο David Beckham έχει επίσης δημιουργήσει μια νέα ανοιξιάτικη συλλογή bodywear για την H&M. Και οι δύο συλλογές θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως στα καταστήματα και στο διαδίκτυο στις 5 Μαρτίου.

David Beckham Modern Essentials (3)

«Είμαι κατενθουσιασμένος που συνεχίζω και επεκτείνω τη συνεργασία μου με την Η&Μ επιλέγοντας τα αγαπημένα μου κομμάτια από τη συλλογή Modern Essentials της φετινής άνοιξης. Κάθε κομμάτι είναι ένα νέο κλασικό είδος μιας γκαρνταρόμπας που θα ανανεώσει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα κάθε άντρα με ένα καταπληκτικό στυλ. Ο Marc Forster είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Ανυπομονώ για την παρουσίαση της νέας εκστρατείας με την Η&M», λέει ο David Beckham.

«Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την έμφυτη αίσθηση του στιλ και του design του David. Ωστόσο, ήταν η κοφτερή του ματιά για την κινηματογραφική διήγηση που με εντυπωσίασε στη διάρκεια του γυρίσματος αυτής της εκστρατείας. Κάνει τα ρούχα της Η&Μ να φαίνονται όχι απλώς ωραία αλλά καταπληκτικά», λέει ο Marc Forster, γνωστός ως σκηνοθέτης των ταινιών Ο χορός των τεράτων, Ψάχνοντας τη χώρα του ποτέ, Πιο παράξενο κι από παράξενο, Χαρταετοί πάνω απ’ την πόλη, Quantum of Solace, και Παγκόσμιος πόλεμος Ζ.

Η συλλογή Modern Essentials selected by David Beckham εστιάζει στα σημαντικά βασικά κομμάτια της σεζόν, το καθένα από τα οποία είναι μια ανανεωμένη έκδοση ενός κλασικού ανδρικού κομματιού με νέο ύφασμα, χρώμα και εφαρμογή για την άνοιξη 2015. Τα βασικά κομμάτια συμπεριλαμβάνουν ένα λινό κοντό μπουφάν, ένα άσπρο ξεβαμμένο denim μπουφάν, ένα κοντό παλτό σε γραμμή Α, ένα κομψό λινό σακάκι, μια μπλούζα πόλο σε αστικό κομψό στυλ και ένα τέλειο λευκό πουκάμισο.

David Beckham Bodywear  (4)

Εν τω μεταξύ ο David Beckham συνεχίζει με μια νέα συλλογή Bodywear για την άνοιξη, η οποία περιλαμβάνει τα ιδανικά άνετα κομμάτια για το σπίτι: Henley φανέλες με κουμπιά, μπλουζάκια με ρεγκλάν μανίκια, μπλουζάκια με στρογγυλή λαιμόκοψη και ένα ζέρσεϊ αμάνικο φανελάκι. Στο επίκεντρο της συλλογής είναι το ναυτικό μπλε, το γκρι μελανζέ και το σπασμένο λευκό, με πορτοκαλοκόκκινα έντονα στοιχεία. Οι ρίγες υπάρχουν είτε στα τελειώματα των ρούχων είτε σε όλη την επιφάνειά τους προσθέτοντας μια νέα κλασική παραλλαγή. Η συλλογή συνοδεύεται από μια ολοκαίνουρια έντυπη καμπάνια που απεικονίζει τον David να φοράει επιλεγμένα look από τη συλλογή David Beckham Bodywear, αποκλειστικά διαθέσιμη στα Η&Μ.